Jos letkajenkka ei innosta

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynnin kehitys kevään aikana

Desuconin ennakkomyynti kasvoi mukavasti sen lopun lähestyessä

Desuconin ennakkomyynti suljettiin parisen viikkoa takaperin. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, oli tahti lopun häämöttäessä melkoinen eikä edes sulkemisviikonloppuna käynnissä ollut Kikucon onnistunut hidastamaan sitä. Jouduimme hankkimaan ennakkomyyntiin varattuja lippuja lisää ja siksi niiden toimittamisessa kaikille ostaneille kestikin pahimmillaan yli viikon. Pahoittelumme tästä!

Desuconiin vaikuttaisi siis olevan tulossa reippaasti viimevuotista enemmän jengiä. Tilojen kannalta tämä ei ole ongelma, sillä viime vuoteen verrattuna tilaa on Sibeliustalolla käytössä huomattavasti enemmän, mm. kahvilan laajennuksen ja uuden ohjelmasalin myötä. Myös karaokehuone on tiloissa, joihin ei viime vuonna ollut kävijöillä edes pääsyä. Suurin haaste onkin väen ottaminen sisään. Coni aukeaa lauantaiaamuna kello 10 ja suuri osa conikävijöistä on yleensä paikalla juuri tällä kellonlyömällä. Iso osa porukasta haluaa myös ostaa lippunsa vasta tapahtumapaikalta. Kuinka siis ratkaista asia niin, ettei kukaan joutuisi jonottamaan kohtuuttoman pitkään ja että ennakkoon ostaneet voisivat tallustella välittömästi ovien auetessa sisään? Kaikkia kun ei otsikossa viitattu jonotusletkajenkka välttämättä erityisen paljoa kiinnosta.

Ennakkoon ostaneiden jonotusajan minimoimiseksi olemme tehneet suunnitelmia aina viime conin päättymisestä lähtien. Helpoin tapa varmistaa oma sisäänpääsynsä samalla sekunnilla ovien avautuessa, on hakea conirannekkeensa jo ennen ovien avautumista. Rannekkeiden ennakkonoudosta on lisätietoa täällä ja niitä voi noutaa Sibeliustalolta jo edellisenä päivänä kello 16-17 sekä samana iltana conin lattiamajoituksesta (myös vaikkei olisikaan sinne majoittumassa!). Coniaamuna on Sibeliustalon pääsisäänkäynnin lähelle pystytetty teltta, josta voi noutaa oman rannekkeensa lippuaan vastaan klo 9 - 12. Tämän jälkeen saapuvien ennakkoon ostaneiden on syytä noutaa rannekkeensa pääovien sisäpuolelta löytyviltä lipunmyyntitiskeiltä. Myös kulkua on mietitty: pääoven vieressä sijaitsevan Metsähallin lasiseinään avataan pariksi ensimmäiseksi tunniksi kulkuaukko, josta rannekkeella pääsee sekä sisään että ulos, lipunmyyntijonon häiritsemättä.

Desuconin rannekkeita pusseittain

Desuconin rannekkeet odottelevat varastossa kävijöiden ranteisiin pääsyä

Kuinkas sitten vasta paikan päältä lippunsa hankkivat? Lippunsa voi ostaa edellisenä päivänä samoista paikoista, joista ennakko-ostajatkin rannekkeensa hakevat (joskin 18 euron conihintaan, ei enää ennakkohintaan) ja päästä näin kävelemään ovien auetessa suoraan sisään ennakkoon ostaneiden tavoin. Lauantaiaamuna Sibeliustalon edessä olevalta teltalta ei kuitenkaan voi lippuja ostaa, vaan vasta kello 10 ovien auetessa ja lipunmyynnin avautuessa. Lahteen vasta lauantaiaamuna saapuvia lipunostajia on huomioitu varaamalla lipunmyynnin alkuun maksimikapasiteetti ja jonossa kenties jaetaan jotain pientä kivaa, mikäli henkilökuntamme vain lipunmyynniltä ennättää.

Tuleeko mieleen jotain mitä voisimme vielä tehdä coniintulon helpottamiseksi niin ennakkoon kuin paikan päältäkin lippunsa ostaville? Kerro täällä! Ihan aurinkovarjodrinkkejä ei välttämättä voida jokaiselle jonottajalle järjestää, mutta tätäkin voi halutessaan ehdottaa. Katsotaan mitä voidaan tehdä, ja aina tulee ideoita, joita emme ole edes ajatelleet. :)

Nähdään Desuconissa! Se on jo ihan pian! <3

Kommentit

zimby
Uu, cool, onko noi ihan kangasrannekkeet? :D
Nyappy-san
Musiikkia! :3
Pararin
Zimby: todellakin! Kangasrannekkeet ovat äärettömän mukavia kädessä ja ne voi jättää myös conin jälkeen hengaamaan muistoksi kun ne ovat varsin esteettisiä rannekoruinakin ;>
Hypo
Uuu, kangasrannekkeet 8o Coolia!
Yhdyn Nyappy-saniin, musiikkia soimaan! (:
taisuke
OO kangasta!! : DD en malta oottaa desuconia, paljon kavereita, keitä ei oo nähny aikoihin <3 ^^
sakura_haruno
Olisin halunnut aidon ja laku peräisen ranneekkeen
hallikoira
Ihhihii, kangasrannekkeet!! Ihanaa! Eivätpähän repeä! Ja näyttävätkin hyviltä! :D
Yhdyn Hypon ja Nyappy-sanin mielipiteeseen! Musiikkia peliin! >:3
Martta
Kiinnitetäänkö perjantaina jo rannekkeet? Vai saa noutaa ja seuraavana päivänä vasta myyntiteltassa/tms kiinnitetään?

Ajattelin kaverinkin rannekkeen noutaa perjantaina mutta tämä pääsee vasta lauantaina paikalle..
Chiyoko
Kangasrannekkeet! Siistiä!! :D
Kestävät sitten ehkä jopa mukavasti vaikka vuoden loppuun asti.
Antti "Ana" Myyrä
Martta:
Valitettavasti rannekkeet kiinnitetään noudettaessa. Kaverisi joutuu siis noutamaan omansa vasta paikalle saavuttuaan lauantaina. Pahoittelumme!
Nita
Hei, kävikin niin ikävästi, ettei pikkuveljemme pääsekään lauantaina coniin eli Momoin keikka jää häneltä väliin. Voiko hänen ostamansa lipun palauttaa conille vai miten tulisi tehdä?
Flarona
Sateen (ja ehkä jopa tihkun) sattuessa toivoisin jonottamisen ajaksi lainattavissa olevia sateenvarjoja, etteivät cossaajien herkimmät hiukset ja vaatteet kärsisi.
okiir
Ohjelmalehtiä voisi jonottajille jakaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!