Lentokentältä lentokentälle

Kirjoittanut
Drasa

Huhhuh! Terveisiä tien päältä! Otin tosi riskin reissun, kun päätin lähteä kahden viikon lomalle juuri ennen Desuconia. Tulin takaisin Japanista eilen. Kunniavierasasioita yritin hoitaa mailin kautta, ja nakittamalla mahdollisimman paljon hommia eteenpäin, mutta kyllähän tässä kiire tuli! Suosittelen parin päivän varoaikaa, jos aiotte vastaavaa kokeilla joskus!

Elämä on reissua täynnä. Eilen juuri tulin silmät sikkurassa ja unisena lentokentältä, ja nyt olen bussissa matkalla kohti kenttää uudestaan. Menen ottamaan vastaan muita reissaajia – Desuconin kunniavieraita!

Voisin kertoa Japanin-matkastani hieman. Pelkkää lomailua se ei ollut – mukaan mahtui myös seikkailua alkumatkasta (mm. liftauksen muodossa, jos mennään yksityiskohtiin!), ja myöhemmin sitten bisneksiä. Tapasin sekä Kiireetön bisnesperjantai -blogipostauksessa mainitsemani herra Shiman, että Momoin managerin herra Suzukin. Shiman kanssa tapaaminen sujui innostuneissa merkeissä; ehkä voin antaa jotain vinkkiä tulevasta jo ensi viikonloppuna, conin päättäjäisissä. Ehkä, ehkä en. Tarkemmin raotan salaisuuden verhoa todennäköisesti loppukesällä!

Minä reissussa lentokentälle. Ehdinköhän ajoissa? Ilme ainakin on stressinsekainen.Suzukin tapaan noin puolen tunnin päästä uudestaan. Vieraat Japanista nimittäin ovat varmasti jo alle parin kilometrin korkeudessa, turvavyöt päällä ja sähkölaitteet poissa. Toivottavasti olen itse ajoissa, aikataulut ovat aina hankalia!

Sitä tämä kunniavierasvastaavan homma ehkä eniten on japaninkielisten mailien kirjoittelun jälkeen: aikataulujen tekemistä. Reissussa voi sattua ja tapahtua, ja siksi pitää vähän suunnitella. Ei kuitenkaan liikaa, seikkailullekin on jäätävä sijaa. :)

P.S. Momoin sunnuntain ohjelman turnaus tuli nopeasti täyteen osanottajia! Kiitos mielenkiinnosta, tehdään yhdessä hyvä show!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!