Minun suunnitelmani vahingossa, onko tämä paha?

Kirjoittanut
stuf

Desuconin aatonaatto jää taakse ja huomenna ryhdytäänkin tosihommiin–nimittäin itse conia rakentamaan. Tämänvuotisen AV-suunnitelman tekeminen on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen tapaus. Nyt ovat suunnitelmat suurinpiirtein tehty, mutta näin suunnitelmat kuuluukin olla.

Näin sen pitäisi tapahtua.

Näihin asioihin kuuluu mm. hienot kaaviot, kuinka kaiken pitäisi tapahtua.

...mutta kokemus taasen kertoo ettei AV-puolen suunnitelmia voi, ja kannata, tehdä täysin tappiin. Tapahtuman käynnistyessä kaikki tarkasti suunnitellut asiat murentuvat, kun Murphyn laki sekä Paikallinen Onnettomuusindeksi pamahtaa kuvioihin. Mistä onkin nyt pamahtanutkaan kovalevy, missä ei tahdo oikein nauhoitus käynnistyä, eikä tääkään asia ole niinkuin speksattiin...

Suunnitelmia on ollut riittämiin kuitenkin, kun mietitään ohjelman määrää, sekä eri ohjelmanumeroiden vaatimaa tekniikkaa ja erikoistarpeita. Ideana olisi kuitenkin, että kun kerta Desucon järjestetään niin mahtavassa paikassa, niin yritetään ottaa irti niin paljon kuin mahdollista.

Tänä vuonna tullaan nauhoitettua tavaraa riittämiin. Tietotekniikan kannalta tämä tarkoittaa että levytilaa tullaan tarvitsemaan rutkasti—laskelmien mukaan tulee kulumaan vähintään 1 teratavu ja rapiat päälle. Onneksi tosin nykyään levytila on halpaa.

Mutta, menenkin takaisin valmistelemaan kamojani huomista rakennuspäivää varten. Muistakaa, säästäkää energiaanne Desuconiin, niin että jaksatte! Nähdään Conissa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!