Sunday early morning

Kirjoittanut
Drasa

Tämän postauksen kirjoittivat Momoin puheohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Lohen sisarukset.

Momoi Akihabarassa

Desuconiin on enää muutama hassu päivä, ja conihumu alkaa jo nostaa päätään varmasti niin kallisarvoisia lippujaan hypistelevissä kävijöissä kuin materiaalejaan viimeistelevissä ohjelmanpitäjissäkin. Tiivistääksemme jännitystä entisestään tarjoamme conin seiyuuvastaavina esimakua näyttelijäkunniavieraamme Haruko Momoin sunnuntain ohjelmasta "Haruko Momoi ja ääninäyttelyn taika" sekä julkistamme ennakkoilmoittautumisen.

Sunnuntaiaamuna coniyleisö pääsee iloittelemaan Momoin seurassa muun muassa leikkimielisessä kilvassa. Neljä conikävijöistä koostuvaa joukkuetta pääsee kisaamaan siitä, ketkä ovat Desuconin valloittavimmat esiintyjät! (Kun Momoita ei lasketa, tietty.) Turnauksessa on neljä lajia: Monologissa osallistujat esittävät annetusta aiheesta lyhyen monologin, Kymmenen sanaa -haasteessa lapulla annettu viesti taas on esitettävä enintään kymmenellä sanalla. Imitaatio-osuudessa yleisö saa päättää, keitä kuuluisia animehahmoja osallistujat saavat esittää. Lopulta Afurekossa joukkue pääsee yhdessä esittämään ennalta kirjoitetun kohtauksen kuin olisivat ääninäyttelijöitä animea nauhoittamassa.

Momoi toimii haasteessa ohjaajana ja antaa kilpailijoille ohjeita, joiden mukaan he esittävät kohtauksen uudestaan. Epäonnistumisia ei tarvitse pelätä, sillä pisteitä jaetaan avokätisesti ja pääasia on, että kaikilla on hauskaa! Turnaukseen osallistujat saavat myös jotain kivaa palkinnoksi.

Jos sinua kutkuttaisi päästä mukaan, ei kun lähettämään mailia osoitteeseen kunniavieraat@desucon.fi. Ilmoittautumisia otetaan joukkueittain, eli kolme henkilöä ilmoittautuu kerralla yhtenä joukkueena. Ilmoitathan joukkueesi nimen ja kaikkien jäsenten nimet (ja nimimerkit). Joukkueet otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautukaa vain, jos tiedätte varmasti pääsevänne paikalle. Lisätietoa tulee sitten sähköpostitse. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 9. päivä kello 9 ja on auki niin kauan kuin paikkoja riittää. Kerää siis kaverisi pikimmiten!

Niillekin, jotka eivät kilpasille ryhdy, löytyy ohjelmaa. Turnauksen päätyttyä yleisö pääsee yhdessä Momoin kanssa kertomaan interaktiivista tarinaa. Loisteliaaksi lopuksi tanssitaan Momoin musiikin tahtiin. Jos olet siis saanut tarpeeksesi passiivisesta kykkimisestä luentosalissa, mutta et Haruko Momoista, saavu pääsaliin kello yksitoista sunnuntaiaamuna!

Kommentit

Flarona
Oho! Lentokentältä lentokentälle -postauksen lopun mukaan turnaus tuli jo täyteen! Tosin ei se ole ihme eikä mikään, kun itseänikin houkutteli. Ääninäytteleminen on tosi kivaa tai ainakin luulen niin.
Nita
Eipä tilaakaan ollut kuin neljälle joukkueelle... Ohjelman muihin numeroihin pääsee kyllä halutessaan suoraan yleisöstä, eli Momoin kanssa voivat muutkin päästä seikkailemaan! ;3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!