Iloinen yllätysperjantai

Kirjoittanut
Ana

Edellisestä Desuconista on kulunut jo nelisen kuukautta. Tulikuuman kreisikesän jälkeen ilmat ovat viilentyneet ja hiekkarannalta palattu takaisin työnteon pariin.

Oma aikani on talousvastaavana mennyt syyskuun alun jälkeen lähinnä kuluneen conivuoden tilinpäätökseen ja erilaisten sopimusten neuvottelemiseen ensi vuotta varten. Osa vastaavista ei ole työtään vielä edes aloittanut, osa taas on paiskinut hommiaan melkein välittömästi conin päättymisestä lähtien. Esimerkiksi kunniavierastiimin suunnitelmat ensi kesälle alkavat olla melko lailla valmiina, ja vieraiden hankkiminen edennyt jo pitkällekin. Toivottavasti pääsemmekin kertomaan iloisia kunniavierasuutisia jo pian!

Syksyn puolella meitä työllistää Desuconin valmisteluiden ohella myös ensi vuoden tammikuussa debytoiva tapahtumamme DesuTalks sekä myöhempään keväälle sijoittuva, vielä julkistamaton toinen uusi projekti. Emme kuitenkaan pidä syksyllä Desuconin järjestelyiden suhteen minkäänlaista hiljaisuutta, vaan Desupöydän erikoisuuksineen voi löytää jo ensi kuussa järjestettävästä Tsukiconista.

Desuconin sivusto alkaa lähipäivinä uudistumaan uudelle desuvuodelle ja blogikin herää jälleen eloon. Kannattaa siis käydä kurkkailemassa! Nyt en kuitenkaan kerro enempää Desuconista, vaan hauskan tarinan aivan lähipäiviltä.

*****

Olin juuttunut viime viikon perjantaina työpöytäni ääreen, kun kännykkäni piippasi uudesta sähköpostista. Viestin lukeminen jätti hymyn kasvoille: Desuconin maskotille, sympaattiselle Desu-kunille oli lahjoitettu IRC-Galleriassa VIP-oikeudet!

Desu-kun sai VIPpiä

Perjantainen sähköposti ilahdutti järjestäjiä suuresti.

Meille järjestäjille Desu-kunista on muodostunut lähes perheenjäsen, joka on ollut kanssamme niin coninjärjestämisen ylä- kuin alamäissäkin. Maskottimme osakseen saama huomio jaksaa aina ilahduttaa, ja niin kävi myös tällä kertaa.

Aloimme pohtia, kuinka voisimme kiittää VIP-oikeudet antanutta jollakin hauskalla tavalla. Yhteystiedot pyydettyämme vein eilen postiin kiitoskirjeemme. Kirje saapunee luultavimmin perille jo tänään perjantaina, tasan viikon kuluttua VIP-oikeuksien lahjoittamisesta. Mukaan laitoimme myös pienen lahjan...

Kiitospostia Desuconilta

Kiitoskirje ja lahjakortti lähdössä postiin.

Mukavasta perjantaiyllätyksestä palkitsimme siis samanlaisella. 50 euron lahjakortista saamme kiittää monivuotista yhteistyökumppaniamme. Suurimmat kiitoksemme siis niin lahjan ansainneelle Helmille kuin myös sen lahjoittaneelle Urumille!

*****

Hyvää alkanutta syksyä ja jaksamista pimeneviin iltoihin kaikille Desublogin lukijoille! Törmäillään talven mittaan Desupöydällä eri tapahtumissa. Ennen kaikkea toivomme näkevämme teidät kaikki jälleen ensi kesänä, kun Desucon järjestetään jo kolmatta kertaa Lahden Sibeliustalossa 18.-19.6.2011. Nähdään taas! Mata ne!

Kommentit

Sukka
Vaikka kysymykseni ei liitykään tähän aiheeseen, esitän sen silti: Desuconin sivuilla lukee, että ensi vuoden conin lipunmyynti alkaa joskus marraskuussa. Pystyykö lippuja ostamaan viime vuoden tapaan sekä verkosta että jostain lipunmyyntipisteestä (Ippai...)?
Jussi "niidel" Kari
Sukka, kiitos kysymyksestä!

Tänä vuonna näyttää hyvin vahvasti siltä, että lipunmyyntikäytännöt muuttuvat (taas) - tosin tällä kertaa niiden pitäisi tosin muuttua siihen, mitä niiden piti olla jo ensimmäisenä vuonna: ranneke tulee postissa kotiin ja ihmiset voivat laittaa sen itse pihalla käteen.

Lippupalvelun pisteistä Desurannekkeita ei kyllä saa, mutta eiköhän niitä joihinkin sopiviin paikkoihin saada myyntiin :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!