Hei sinä, taidekujalainen!

Kirjoittanut
Truthdel

Hei, hyvät desulaiset!

Tulevaan kesään ja Desuconiin on vielä joidenkin mielestä pitkä aika. Nyt kuitenkin voi jo alkaa pohtia asioita, varsinkin jos olet taidekujalainen. Täytyy miettiä mitä sitä tekisi ja missä painattaisi ja millä hinnalla myisi, mitenkä pöydälleen ja töilleen saisi huomiota ja kaikkea muuta mahdollista.

Jos pyörittelet mielessäsi näitä kysymyksiä tai et edes tiedä mitä pitäisi pohtia ja ottaa huomioon, niin tähän hätään löytyy jokaiselle taidekujalaiselle pelastuksen ja helpotuksen suova paikka! Taidekujalaisten oma foorumi!

Taidekujalaisen foorumi

http://toorimichi.net/kujanjuoksu

Foorumi perustettiin Bubukuuti-blogin keskustelun innoittamana.

Foorumilla voi keskustella muiden taidekujaa harrastavien tai kiinnostuneiden kanssa kaikesta aiheeseen liittyvästä. Siellä voi antaa palautetta tai puida mielipiteitä eri conien taidekujista. Täältä löydät myös infoa printtien painattamisesta sekä omakustanteen tekemisestä. Tule ja tutustu!

Taidekujalaiset, yhdistykää!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!