"Eikä tässä vielä kaikki..."

Kirjoittanut
eQualizer

Aloitimme eilen lipunmyynnin vuoden 2011 Desuconiin, ja pakko sanoa että aloitus löi meidät kaikki välittömästi ällikälle. Alle vuorokauden sisällä lippuja on mennyt jo lähes 10%, ennen kuin edes olemme julkaisseet yhtäkään kunniavierasta! Kiitos mahtavasta lipunmyynnin aloituksesta teille!

Kissa ei ole myytävänä

Kissa (ei myytävänä), rannekkeet (myytävänä), flaikut (ilmaiseksi jaossa) ja järjestäjien kauluspaidat (ei myytävänä).

Mutta sen sijaan että hehkuttaisin sitä miten valtavaa luottoa teiltä löytyy meitä kohtaan, ajattelin vähän kertoa että mitä tapahtuu viikonloppuna. Kuten kaikki asiasta kiinnostuneet toivottavasti tietävät, japanilaiseen muotiin ja musiikkiin keskittynyt Tsukicon tulee taas. Kaiken sen japanilaisen muodin ja musiikin keskeltä voit löytää myös meidät.

Ai mitä me teemme siellä sitten? Tarjoamme tietenkin teille mahdollisuuden ostaa näitä ältsin hienoja Desutuotteita. Kangasmerkkejä, julisteita, lippuja (teille ketkä ette vielä ole omaanne ostaneet). Unohtamatta tietenkään ilmaista karkkia ja mehua, sekä hyvää seuraa.

Desujulisteet :3 Kangasmerkki :3

Julisteet kokoa A2 ja kangasmerkit. :3

Eikö näytäkin päheeltä? Ainakin itse olen jo oman seinäni koristellut julisteella, ja kangasmerkkikin tulee koristamaan opiskelijahaalareitani jahka ne saan käsiini myöhemmin tällä viikolla.

Flaikut

Flaikut :3

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsisi moikkaamaan meitä Tsukiconiin. Pöytämme on helppo löytää, ja järjestäjämme voi helposti tunnistaa supertyylikkäistä mustista kauluspaidoista.

Ps. …niistä kunniavieraista. Mulla on vähän sellainen kutina että jotain suurta julkaistaan jo tällä viikolla.

Kommentit

KiBi
Mistä ja miten noita ylihienoja julisteita voi ostaa muualta kuin Tsukista?
Ainariel
Sama kysymys kuin edellinen, mutta koskien komeita kangasmerkkejä?
Pararin
KiBi ja Ainariel, ainakin haalarimerkkejä voi tulevaisuudessa ostaa myös nettikaupasta: http://desucon.fi/kauppa/ . Julisteet ovat sen verran isoja, että mokomien postikulut saattavat nousta aika korkeiksi, joten pitää katsoa jos niitäkin saataisiin myyntiin myös nettikauppaan!
Hallikoiranrääpäle
Apuva. Entä jos liput loppuvat ennen kuin meikäläinen ehtii edes tiedustella ensi Desuun pääsemisestä? D8 Onko se edes mahdollista? Ei tässä muuta kuin se, että paniikki iski, jos kerta lähes 10 % on ensimmäisenä päivänä lipuista jo myyty ilman yhtäkään kunniavierasta.
Tsubasa
Noh, on tuo myynti onneksi jo hieman laantunut. Ainahan siinä on piikki aluksi, tällä kertaa vain isompi kuin koskaan ennen.
Shinkuu
Tuosta Desukumikuvasta mieleeni... Miksi ne Desukumit olivat niin helvetin pieniä..? 8(

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!