Kolmas kerta toden sanoo!

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynti aukesi juuri! Olennaiset faktat kannattaa vilkuilla lipunmyyntisivulta ja lippuja saa Desuconin verkkokaupasta, mutta toteanpa vielä ihan kertauksen vuoksi, että lippuja on tänä vuonna saatavissa viime kesää vähemmän ja viime kesänä coni myytiin loppuun.

Paniikinlietsonta rules!

Äkkiä siis ostamaan lippuja, apuva!

Liput tuskin kuitenkaan loppuvat aivan välittömästi. Tai no, mistäs sen voisi ennalta tietää. Vaan se paniikinlietsonnasta. Lattiamajoituksen perään haikaileville kerrottakoon vielä, että se tulee varattavaksi tammikuun alkupuolella. Lisätietoja sivuiltamme joskus alkuvuodesta.

Desuconin lipunmyynti on tänä vuonna, kolmannella kerralla, ensimmäistä kertaa sellainen, jollaiseksi sen alunperinkin halusimme. Tilaajat saavat siis conirannekkeet suoraan postilaatikkoihinsa. Aiemmin asiaa on rajoittanut Lippupalvelun puolen myynti, mutta tällä kertaa hoidamme koko myynnin itse. Rannekkeiden lähettäminen suoraan tilaajille poistaa kaikenlaiset lipunvaihtohäsläykset ja vähentää entisestään ovella hukkaan kuluvaa aikaa, jonka voi paljon mieluummin käyttää sisällä Sibeliustalossa. Myös tilaa on saatavilla olevien lippujen määrän vähennyksen vuoksi hiukan enemmän. Suurin syy kävijämäärän rajoittamiselle  tosin on Sibeliustalon kapasiteetti. Viime Desuconissa narikka pullisteli ajoin ääriään myöten täytenä ja ainakin myyntipöytäsalissa asioineille tuli selväksi, että talon ilmastointi oli kovilla. Rajaamalla kävijämäärää hiukan varmistamme, että conissa on jokaiselle tilaa olla ja hengittää.

Tykkään melkoisesti myös uudesta DesuKaupastamme, josta voi yhdellä lomakkeella hankkia kaikenmoista desutavaraa, aina viime vuoden DVD-boksista tulevan vuoden Desurannekkeisiin. Myös sivutapahtumamme DesuTalksin liput ovat siellä kaupan. Tämänkaltaisesta kaupasta haaveilimme jo ensimmäisen Desuconin aikaan, mutta vasta nyt sellainen on toteutettu ja käytössä. Kolmas kerta toden sanoo, todellakin!

Desucon-t-paita vuodelle 2011

Uuden Desucon-t-paidan etumus. Täysikokoinen kuva avautuu klikkaamalla.

Uudistuksena tarjoamme myös mahdollisuutta hankkia lippuja erilaisten pakettien kanssa. Ensimmäisenä tarjolla on mahdollisuus varata Desurannekkeensa kanssa ensi kesän Desucon-t-paita ja säästää rahaa. Paidan osto ennakkoon on myös mahtava tapa tukea Desuconia. Conin kuluista suurin osa täytyy maksaa ennakkoon, joka onkin helppouden ohella toinen syy siihen miksi panostamme niin voimakkaasti juuri ennakkomyyntiin. Tilaamalla t-paitasi ennakkoon lippusi kanssa tuet siis Desuconin järjestämistä ja hyödyt siitä itsekin!

Lisäämme lähiviikkoina DesuKauppaan uusia erilaisia paketteja sitä mukaa kun saamme asioita sovittua. Suunnitteilla on esimerkiksi täysihoitopaketti pitäen sisällään niin Desurannekkeen, lattiamajoitukset, t-paidan kuin ruokailut conipäivinäkin. Aika näyttää toteutammeko tällaista vai tuleeko paketeista aivan muunlaisia. Millaisia lisäpalveluita Sinä haluaisit Desucon-viikonloppusi yhteyteen?

Tästä se lähtee. Lähtölaskenta vuoden 2011 Desuconiin on nyt virallisesti alkanut! Tervetuloa kanssamme matkalle kohti ensi kesää ja Desuconia. Kuulumisia reissulta on luvassa Desublogiin taas lyhyin väliajoin.

Tulevana viikonloppuna Desutiimin tavoittaa Helsingin Gloriassa järjestettävästä Tsukiconista, jossa myymme rannekkeita ja pieniä yllätystuotteitakin on luvassa. Lisätietoa näistä on luvassa Desublogiin ennen viikonloppua. Nähdään!

Kommentit

Nei
Tekis kyllä mieli ostaa lippu samantien, mutta jos tuollaisia herkkuja kuten ranneke, paita ja majoitus samassa on vielä luvassa, taidampa odottaa niitä >ww<
Sukka
Tsukista saa myös siis ostettua rannekkeita :) ? Jos luin siis viimeisen kappaleen oikein, enkä keksinyt väsymyksestä itse...
Antti "Ana" Myyrä
Sukka:
Kyllä! Myymme Tsukiconissa Desurannekkeita samaan ennakkohintaan kuin täällä verkkokaupassammekin.Tämä tosin sillä varauksella, että rannekkeet ehtivät meille ajoissa. Ne ovat tällä hetkellä rekassa jossain päin Suomea odottelemassa postilakon aiheuttamien ruuhkien päättymistä. :)

Nei:
Saa noinkin toki tehdä. :)
Ilmoittelemme Desuconin sivuston uutisissa, kun pääsemme selkeyteen uusista paketeista. Kannattaa siis kurkkia sivustoa tietyin väliajoin.
Yuu
Miksi ne liput ovat tänävuonna niin sairaan kalliita? Lisäksi olisi ollut kivempi jos yhdelle päivälle olisi ollut lippu erikseen... Ei nimittäin tekisi mieli maksaa kolmeakymppiä n.4-6 tunnin conipäivästä, johon vielä lisätään kaikki omat matkustuskulut ja ruokailut.
Jos tilat eivät isompaan kävijämäärään riitä, niin eikö siinä vaiheessa kannattaisi hankkia isommat tilat? Ei muuten, muttakun odotin Desua niin paljon, lempiconeja on viimeisinä kahtena vuotena ollut, ja nyt pamautettiin lipun hinta.
Täytyy siis vain toivoa että vuonna 2012 hinta-laatu-suhde olisi köyhemmillekin sopivampi...
Antti "Ana" Myyrä
Yuu, kiitos kommentistasi!

Lippujen ovihinta on suora kannuste ennakkomyyntiin. Edellisessä Desuconissa aiheutui melkoista vaivaa osalle kaukaakin tulleista kävijöistä, kun liput myivätkin loppuun ovelta nenän edestä. Hintaerolla ennakkohinnan ja ovihinnan välillä siirrämme lipunmyyntiä enemmän ennakkoon tapahtuvaksi, todennäköisesti niin, että liput myyvät loppuun ennakkoon ennen tapahtumaa. Näin vähennämme pettymyksiä conin ovella.

Tähän liittyen coniin on tarjolla myös vain kahden päivän desurannekkeita. Yhden päivän lipun ostajat vievät aina mahdollisuuden joltakuta olla conissa kaksi päivää. Suosimme mielellämme Desuconiin koko viikonlopuksi tulevia niiden ohi, jotka voivat olla conissa vain päivän.

Mitä tulee tilojen vaihtoon, ei asia ole ihan noin yksinkertainen. Ensi vuoden tilat olivat varattuina kauan ennen kuin tämän kesän Desucon oli myynyt itsensä loppuun ja huomasimme, että kävijöitä olisi ollut enemmänkin kuin tilat antoivat myöten. Katselemme tilannetta vuodelle 2012, mutta tämän kokoluokan tiloja ei aivan joka nurkan takaa löydy. Sibeliustaloa suuremmat tilat saattaisivat olla jopa kaksinkertaisesti isompia, jolloin tarvitsisimme myös lähes tuplamäärän kävijöitä että toivomasi lippujen hinnan aleneminen voisi ylipäänsä tapahtua (pahimmassa tapauksessahan tilat olisivat huomattavasti isommat, mutta lisäkävijöitä vain muutama sata, joilla kohonneita kustannuksia ei millään kateta). Toinen syy on myös se, että olemme erityisen mieltyneitä Sibeliustaloon sekä sen ympäristöön Lahden pienvenesatamassa. Emme kauhean mielellämme siirtyisi sieltä pois.

Lipun hintaa arvioidessasi kannattaa huomioida myös muut conissa vastaan tulevat maksut. Ovihinnan lisäksi maksat monissa muissa coneissa myös narikasta muutaman euron, sekä muita pienempiä maksuja. Desuconissa narikka, kuten muutkin lisäpalvelut ovat lähes poikkeuksetta maksuttomia.
Zomeru
Laadukkaasta conista maksaa kyllä mielellään vähän enemmän, sillä faktahan on että ei se ilmaiseksi synny. Tanaka-sensein tyyliset vieraat saavat Desuconin todella kuulostamaan laadukkaalta ja odottamisen arvoiselta ja ilolla odottelen lisäjulkistuksia.
On hyvä, että Desuconin rinnalle tulee asiallisia ja asiattomia tapahtumia, kun kaikki meiniki ei kuitenkaan Sibeliustaloon mahdu. Sillä kai lääkitään kaikenkarvaisia japanin populäärikulttuurin harrastajia. Tällaisia tapahtumia on hyvä kehittää ja keksiä uutta, koska tuskin me samalla kaavalla halutaan kymmenen vuoden päästä mennä.

Henkilökohtaisesti olisi kiva nähdä (isoja) show-tyylisiä juttuja, mutta niillekin pitäisi olla järjestäjiä ja tekijöitä (allekirjoittaneen kuvitelmissa leijuvat asiat eivät ole mahdollisia fyysikan lakien - saati sitten rahan suhteen :P). Vielä kivempi toteuttaa... Olis kiva tietää, onko showtyyppisille, yms ohjelmille kysyntää.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!