Kunniavieraana säveltäjäkuningas

Kirjoittanut
Phoo

Desuconin kunniavieraaksi tulee Koohei Tanaka.

Oletko nähnyt One Pieceä, Gunbusteria, Sakura Taisenia, GaoGaiGaria, Angelic Layeriä tai melkein mitä tahansa muuta animea? Ne taustamusiikit, jotka saivat sinut itkemään ja machoilemaan sarjan hahmojen mukana, ovat todennäköisesti olleet Tanakan säveltämiä. Tanaka on pianisti, laulaja, sovittaja, animemaailman kysytyimpiä säveltäjiä ja ennen kaikkea loistotyyppi. Siis kulissien kuningas.

Katso itse.

Tanaka-sensei soittaa ainakin kolmea instrumenttia: pianoa, suutaan ja yleisöä.

Desuconin kunniavierastiimi uskoo, että suomalaisia kiinnostaa tutustua manga- ja animealan kaikkiin toimijoihin. Siis ei pelkästään ääninäyttelijöihin ja muihin parrasvalojen kavereihin. Aikaisempina vuosina Desuconissa onkin nähty mangatuottaja ja yliopistolehtori, ja tänä vuonna vuorossa on säveltäjä.

Tanaka on tietysti säveltänyt tai sovittanut yllämainittujen sarjojen taustamusiikkien lisäksi myös lukuisia laulettuja tunnusmusiikkeja. Kuka muistaa Dragon Ballin ihka ensimmäisen alkubiisin?

Lisää legendaarisia kappaleita Tanakan esittelysivulla. Myös se paras!

Seuraavaksi pieni tribuutti loistavan animeohjaaja Satoshi Konin (kuollut 24.8.2010) muistolle. Desuconin avajaisissa nähdään Konin videotervehdys suomalaisille faneilleen. Tapahtumassa näytetään myös Desuconin yksinoikeudella saama Konin lyhyt haastattelu, tarpeen tullen useampaankin kertaan.

Jos et ole vielä käyttänyt tätä linkkiä, kokeile nyt!

Kommentit

Chibi Myy
Tää ei oo ees todellista. Pökrään ihkuuden yliannostuksesta. (Terveisin muuan Sakura Taisen -homo.)
Martta
O________________O

Konsertti? mitämissäkoskamilloin!?

elkää nyt unohtako että suomalaiselle yleisölle se LadyLady!! taitaa olla tuttu...


ja tuo Satoshi Konin tervehdys. Tippa tuli nyt linssiin...
Nita
Tässähän täytyy melkein toivoa, että se toinen suuri spekulaatio menisi sitten Traconiin. Muutenhan Suomen animefandom kuolee onnesta!

On kyllä taas niin iso jehu ettei mitään rajaa. Miten moinen suurteko onnistui? Onnittelut Desuväelle! \o/
Phoo
Tanakan entinen bändikaveri sattui tuntemaan jonkun niidelin kaverin. Siinä taitaa olla kaikki mitä vaaditaan tarinan lyhyeltä versiolta.
Cilla
Onnittelut Desuconin väelle loistavasta kunniavieraasta! Aivan ihanaa saada animemusiikin ammattilaisia paikalle kertomaan työstään ja antamaan soittonäytteitä luomuksistaan.

Tuleeko tulevaisuudessa tietoa siitä, antaako kunniavieras mahdollisesti haastatteluja työstään Suomi-vierailunsa yhteydessä? Konsertti kuulostaa myös todella mahtavalta!

~C
Phoo
Haastattelumahdollisuuksista kysytään lähitulevaisuudessa. Tiedotetaan siinä vaiheessa.
Sukka
Hatun nosto Desun kunniavierastiimille! Aivan upea kunniavieras tulossa <3. Antaako Tanaka-sensei siis haastattelun/luennon vai pitääkö konsertin?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!