Tsukicon 2010 nähty!

Kirjoittanut
eQualizer

Täytyypä sanoa että huh huh. Kotiuduin juuri Tsukiconista, jossa vietin suurimman osan Glorian aukioloajasta Desuconia Tsukin asiakkaille markkinoiden muutaman muun desulaisen kanssa. Ja enpä muista milloin olisi näin mukavaa ollut Desuconia edustaa missään tapahtumassa. Kiitos teille kaikille paikalla käyneille!

Desustus Tsukiconissa!

Desustus Tsukiconissa!

Desucon on taas askeleen verran lähempänä tavoitteellista nollatulostaan, joka on aika välttämätön tulevaisuuden kannalta kiitos lippunsa ostaneille siitä! Ja hei, kauppaan on ilmestynyt Tsukissa myyntiin tulleita kangasmerkkejäkin! Sinne siis!

Kommentit

Zomeru
Perhana kun ei päässy Tsukiconiin vaikka hyvien ja helppojen kulkuyhteyksien päässä asuu.
Pistäkää myyntiin Desu-julisteita! Tollasen tosta kuvasta tahtoo. Seuratkaa Japani-mallia ja ruvetkaa mahtipontisesti tehtaamaan Desu-krääsää, figuja, pehmoja...
Miinuksena kyllä Suomen pieni ihmismäärä ja siitä johtuva kyseenalainen kysyntä, mutta tehtailkaa pari allekirjottaneen mieliks ;D
Ihan tosi - toi juliste. Alan kohta ite piraattitouhuihin, ja teen sen loistokkaasti väärentämällä viimesenpäälle. Copyrightit ja kaikki mukaan.
Edward_Elric
Viime Desustakin on kohta yksi vuosi...Miten nopeesti tääkin aika menee :D Desu oli mun eka con ja tuu takas tottakai ^^ Pitää vaan värkkäillä, mitä cossais ;)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!