DesuTalks 2011 - Yhtäkkiä, lisää kunniavieraita

Kirjoittanut
niidel

Eilen Glorialla Helsingissä järjestetty DesuTalks oli ensimmäinen laatuaan, mutta toivottavasti laatu oli kohdallaan - tarkoitushan oli tehdä "tavallista asiallisempi" animetapahtuma, missä on tarjolla puheohjelmaa. Ja sitä oli. Puhumassa oli niin yritysmaailman edustajia kuin harrastajiakin, mutta kautta linjan ohjelman taso oli ainakin omasta mielestäni varsin kova, vaikka suomalaisten slaidien käytössä onkin vielä petraamista. Tämä tosin on kaikkien suomalaisten ongelma kautta linjan, eli siihen verrattuna DesuTalksin esiintyjien ei todellakaan tarvitse hävetä.

Gloria ei ollut ihan täynnä vaan tyhjääkin tilaa oli - ilmeisesti kohdeyleisöä jännitti tällainen muodollisempi tapahtuma, mutta toivottavasti puskaradio tekee tehtävänsä. Nopea kävijöiden keskuudessa tehty kyselytutkimus nimittäin paljasti, että kevyesti noin 100% kävijöistä piti DesuTalksia erinomaisena tapahtuna ja eritoten erinomaisena vaihteluna tavallisille coneille. Eikä se nyt niin muodollinen tilaisuus ollut, että olisi puku päällä tarvinnut istua naama vakavana, vaikka itse pukuilinkin Turo Tailor -mallia ja oma Nooramme kuumaa sihteerikköä.

Tilannekuvaa Glorialta

Gloria muovautui juhlavaksi gaalatilaksi

Jos päivä olikin asiallinen, viimeisetkin rippeet katosivat jatkojuhlissa arvattavalla tavalla. Baari oli auki ja tunnelma katossa!

DesuTalksissa julkistettiin myös vuoden 2011 Desuconin toinen kunniavieras. Jälleen kerran koetimme saada kunniavieraisiimme vaihtelua, jotta meillä olisi tarjota kävijöillemme monenlaista. Säveltäjä Koohei Tanakan vastapainoksi halusimme siis naisenergiaa. Kontaktiemme ja kunniavierastiimimme yhteistyöllä saimme yhteyden henkilöön, joka on todellinen japanilaisen naisen tiivistymä. Tämä nuori nainen moottoripyöräilee ja pukeutuu vapaa-ajallaan asianmukaisesti nahkaan ja niitteihin, juo alkoholia kuin suomalainen ja... on Mikuru Asahina!? Hyvät naiset ja herrat, Desuconin toinen kunniavieras vuonna 2011 on Yuuko Gotoo:

Yuuko Gotoo

Gotoon tunnetuin rooli on varmasti mainittu Mikuru Haruhi Suzumiya no yuu'utsusta, mutta hänen rooleihinsa kuuluu myös Anya Alstreim Code Geass R2:sta, Hiro Hidamari Sketchistä sekä paljon muuta - tsekkaa Gotoon infosivu täältä!

Ai niin. Me täällä järkkäripuolella tykättäis niinku ihan oikeesti tosi paljon jos voisitte pistää palautetta DesuTalksista tähän kommentteina (Galtzuyhteisö ja Facebook-ryhmä käyvät toki myös), jotta osattaisiin kehittää sitä entistäkin paremmaksi :3

PS. Kesällä pidettävän Desuconin lipuista on muuten myyty reilusti yli kolmasosa! Jos siis tahdot nähdä Yuuko Gotoon livenä, kipitä lippukauppaan nyt, tästä näin!

PPS. Lisää ohjelmajulkistuksia tulee ensi kuussa ystävänpäivänä, koska ootte meille niin raxuja <3

Kommentit

Drasa
MI MI MIRAKURU MIKURU RUN RUN!
Pertzaa
Eli Desuconin baarijatkoilla Yuuko Gotoo juo niidelin pöydän alle? Tätä, kuten myös kolmannen eli mangapuolen GoH:n paljastusta, odotellessa :P
Enju
O_O, ja just ku kaverin kaa vitsailtii et Hirano varmaa tulis... Ei taas niiku kaukaa hakenu, Pretty awesome, pretty awesome. And suddenly Double awesome, double awesome all the way!
Nita
Oli upeaa nähdä ihmisiä ja kuulla hyvää ohjelmaa DesuTalksissa, harmi vain, että ilta jäi niin lyhyeen! Mutta piankos sitä uutta blogimiittiä tulee, kunhan Jaksu kohoaa sotilasarvossa. Mikäs raati siellä muuten jakoi gaalapalkinnot (= kuka meidän blogin sinne oli laittanut ehdokkaaksi mitä ihm)? Gotoun saapuminen kunniavieraaksi on myös huippua, jokos saa ruveta lähettämään haastattelupyyntöjä? ;3
Phoo
"Gotoun saapuminen kunniavieraaksi on myös huippua, jokos saa ruveta lähettämään haastattelupyyntöjä? ;3"

Laitoit juuri.

Haastatteluista pitää tosin vielä sopia Japanin-pään kanssa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!