Tuutin täydeltä asiaa

Kirjoittanut
maxx

Jokin aika takaperin DesuTalksin ohjelman haalimisen alkaessa olin hieman epävarma siitä, saadaanko tästä maasta kerättyä tarpeeksi osaavia puhujia kokonaisen päivän tarpeiksi. Nyt puhujalistaa katsellessa tuo murhe vaikuttaa varsin turhalta.

 

Everything went better than expected!

Desuconin (ja DesuTalksin) tiedotusta seuraavat ovat varmaankin jo huomanneet, että ohjelma on jo hetken aikaa ollut lukkoon lyöty ja esillä tapahtuman sivuilla. Puhujiksi on saatu niin hardcore-harrastajia, yrittäjiä kuin päätoimittajiakin. Ja onpa mukaan mahtunut yksi mangakustantaja ja kirjailijakin! Ohjelmien aiheet ovat myös laidasta laitaan, Hopeanuolesta ja Pom Pokosta piraatteihin ja tyttöpoikiin. Toivon kovasti että Desuconissa tasokkaaseen ohjelmaan tottuneet kävijät tuntisivat olonsa kodikkaaksi myös asiapitoisessa Talksissa.

Joku huumoriheikki veisteli että uskaltaako paikalle tulla jos ei ole puku päällä, mutta ehkäpä anime ja manga eivät nyt ihan niin vakavia aiheita ole että sellaiseen olisi tarvetta. Ehdotan kuitenkin liituraita-ryhmäcossia, mikäli innokkaita löytyy =)

DesuTalksin lipunmyynti on lähtenyt hyvin käyntiin, ja tarjolla on vielä sekä lounaan sisältäviä lippuja että ilman. Liput ovat myynnissä Desukaupassa ja suosittelen kovasti ennakkoon ostamista mikäli haluaa varmistaa pääsynsä tapahtumaan, erityisesti jos on vähänkään kauempaa tulossa paikalle. Lippuja ei kuitenkaan ole loputtomasti ;)

Vaikka et paikalle pääsisikään, niin osallistuthan silti Anikissa pyöriviin yleisöäänestyksiin vuoden skeneteosta sekä vuoden parhaasta tapahtumasta. Juuri sinun äänesi saattaa ratkaista, kenelle palkinto menee!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!