Meidokalenteria kuvaamassa

Kirjoittanut
Corvus

Meidot on söpöjä, ja niitä olisi kiva katella vähän useamminkin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Olemme nimittäin tekemässä Café Ichigon meidokalenteria vuodelle 2012! Yhtäkkiä meidoja sinun seinälläsi! Uusi kuva joka kuukausi!

Sunnuntaina oli ensimmäinen kuvauspäivä. Tarkoituksena oli saada kuva talvisessa maisemassa jollekin vuoden ensimmäisistä kuukausista. Suuntasimme aurinkoiselle Aurinkolahdelle aamukahdeksalta hakemaan sitä täydellistä otosta. Tulitomaatti kuvasi, Noora ja Saara olivat malleina ja minä toimin apulaisena.

Corvuskin pääsi mäkeen

Mäen testaaminen kuului avustajan tehtäviin

Olosuhteet olivat hyvät: aurinko paistoi eikä pakkasta ollut liikaa. Tosin, aurinkoa oli vähän liikaakin, ja kasvojen puoliskot jäivät pahaan varjoon. Ennen ensimmäistäkään kuvaa sain siis juosta kaupasta foliorullaa ghettoreflektoria varten. Ja se pakkanenkin hiipi tuulisella merenlahdella kimppuun salakavalan hitaasti, mutta varmasti. Päätimme lähteä lounastauolle siinä vaiheessa, kun Noora ilmoitti, ettei tunne enää oikean jalan varpaitaan ollenkaan.

Lounaan ja varpaidenheiluttelun jälkeen vaihdettiin toiminnallisempaan meininkiin, ja avustaja lähetettiin ostamaan liukureita.

Saldona ensimmäiseltä päivältä oli n. 600 kuvaa, joista valitaan ehkä vain yksi kalenteriin. Se ei tule olemaan ainakaan tämä:

Foliokuuttinor

Foliokuuttinor - oltiin ehkä vähän väsyneitä kuvausten lopulla

Meido ES-pärinöissä

Onneksi ES pärisee ja pelastaa väsymykseltä

Meidokalenteri siis tulee ja on myynnissä loppuvuodesta!


Kommentit

Desudesudesulainen
No höh, foliokuva olis ollu just hyvä :''D
Pancakedesu
Nätistihän nuo alas tulivat : >
Folioon pakattu ihmisrulla, ällösympaattinen <3
Laitti
Pötkönorde!
Anonyymi
Ilmestyikö meidokalenteria koskaan?
Teppo "Isperia" Suominen
Ikävä kyllä kuvat hävisivät kovalevyn kärähtämisen myötä bittiavaruuteen, eikä kukaan ole ainakaan kuunaan ilmiantanut, että niistä olisi kopioita saatu talteen. Meidokalenteri ei siis harmillisesti ilmestynyt koskaan. :<

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!