Tuplaus

Kirjoittanut
Phoo

Desucon 2011:n kunniavieraiden määrä tuplautuu ...

Tupla.

Tupla.

... nyt. Tuplausmusiikin tarjosi RAY.

Kaksi uutta kunniavierasta, animaattoripariskunta Kazuko Tadano ja Hiromi Matsushita tulevat Desuconiin. Vaikka Japanin päähän uskottavuuden vuoksi onkin listattu myös suurlähetystön edustaja kunniavieraaksi, kävijöiden kannalta tämän vuoden Desucon on ensimmäinen, jossa on neljä kunniavierasta. Tuli iso -----.

Eivätkä nimet ole ihan pieniä. Vaikka animaatio-ohjaajat, animaattorit ja hahmosuunnittelijat ovat useimmille harrastajille melkoisen tuntemattomia, pariskunnan kontolla olevia teoksia ovat Sailor Moon, Dragonball Z, Vampire Hunter D, Saint Seiya, Wedding Peach, Astro Boy, Doraemon ja niin edelleen. Kyllä kai jokainen on animea nähnyt?

Petit Princess Yucie

Animea. Puchipuri Yucie

Toisin kuin blogin kommenteissa on povattu, tänä vuonna Desuconissa ei siis ole mangakunniavierasta. Tämä ei johdu mistään periaatepäätöksestä. Paremminkin animen parissa työskentelevien kirjo on yksinkertaisesti runsaampi. Sarjakuvien saralta voi kunniavieraiksi kutsua itse sarjakuvantekijän tai todella ison managerin (kuten Fujimoto ensimmäisenä vuonna). Animaatiossa sen sijaan on huolehdittava ainakin juonesta, piirroksista, taustoista, hahmoista, musiikista, hälyistä ja näyttelystä. Mutta sarjakuvaakin on luvassa jälleen jatkossa.

Melko eeppisiä mahdollisuuksia Tadanon ja Matsushitan paneelissa. Jaetaanko animaattorit hahmoittain vai kohtauksittain? Miten intensiivistä tiimityötä vaaditaan, jotta sarjan tyyli pysyy? Kuinka paljon henkilökohtaisia kykyjä ja tyyliä saa esiin? Keitä animaatiotiimiin kuuluu ja keiden kanssa he toimivat?

Minuakin kiinnostaa.

Kommentit

Qsti
Eiikä! Miksi oi miksi en ole Suomessa Desuconin aikoihin, hienoimmat vieraat missaan..
Raccoonwolf
Jei!<3 Olen kiinnostunut!
(EI SITÄ J-SANAA! EI EDES SENSUROITUNA!!)
Jytky
Hienoa työtä desutiimiltä. Kiitos!
Oblivion
Upeaa Team Desu....Tää on Niin OVER 9000!!!
Alfa
Millon tulee tietoa iltabileistä?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!