Yllättäen ylläri!

Kirjoittanut
eQualizer

Desuconiin on aikaa enää noin kaksi kuukautta, mutta emme anna tämän tiedon häiritä kun väännämme taas vuoden parasta tapahtumaa teille hiki hatussa! Miten tämä sitten näkyy ulospäin? Katsokaa alta, vähän teaseria mitä tulema pitää! :3

 

:3

 

Se, mitä kunniavierastiimiläiset ovat tehneet, selviää tarkemmin aivan lähipäivinä. Sitä odotellessa jokainen saa itse koettaa selvittää kyseisen kuvankaappauksen perusteella mistä voisi olla kyse.

Niin, ja meinasi melkein unohtua. Lipuista on myyty ennakkoon 2/3 loppuun. Jos ei vielä ole omaa osallistumista varmistettu, niin se käy nopeasti täältä!

Kommentit

Njyyrikki
KAMEHAMEHAAA!
Lumpio-
Paha kyllä tämän pohjalta vielä arvailla... liekö managerilta tai joltain muulta välikäsihenkilöltä tullut maili.
Pullaposkilapsi
Meikä osaa kyllä lukea hiraganat ääneen mutta lopullinen sisällön ymmärrys jää kyllä tällä oppimäärällä hieman vajaaksi :''''''D
We'll be waiting.
Futoi yatsu
Aikas melkosen hyvin, jos tosiaan on kamehamehaa!
Usudas
Toriyama Akira..? :O
4nBlue
Varmaan pienellä väännöllä saisi selville monta merkkiä tuossa nimessä on, mutta joku muu saa sen tehdä jos ei jaksa paria päivää odottaa.

Veikkaampa Kojima Akiraa ihan vain sen takia, koska hänen teoksensa ovat paljon enemmän mieleeni kuin sen kuuluisimman *a Akiran
Random
Onhan niitä *a Akiroita vielä ainakin Ishida mainittujen päälle.
Antti "Ana" Myyrä
Ikävä pilata ilo, mutta mailin lähettäjä ei ole kunniavieras itse, vaan hänen managerinsa. :)

Mutta eiköhän se aika pian julkisteta!
Sonja
Hmm.. jos melkein kaikki nuo liput on melkein menny, ni olis kiva jos ilmoittaisitte ketkä pääse vänkkäreiksi ja ketkä eivät, koska jos liput loppuu kesken enkä pääse vänkkäriks mun pää repee!
Jussi "niidel" Kari
Sonja: lipuista on tosiaan myyty noin kaksi kolmasosaa, mutta ottaen huomioon, että lippuja on kaiken kaikkiaan 2800 kpl, niitä on kyllä vielä sellaiset rapsakat tuhat kpl (no vähän alle) jäljellä, eli eivät ne ihan heti lopu.

Sen lisäksi kaikille vänkäriksi hakeneille on pistetty lippu syrjään, jotta näille tulee tilaisuus ostaa lippu, mikäli heitä ei valitakaan.
sonja
Aaa, okei :D Tuo selvensikin mukavasti!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!