Koohei Tanakan uusi CD suomalaisvoittoinen

Kirjoittanut
Phoo

Kunniavieraamme Koohei Tanaka julkaisee kesällä uuden anime-CD:n, jota parempaa tuskin suomalainen voikaan toivoa. Levyllä soittavat Tanakan kanssa osittain samat suomalaismuusikot kuin Desuconin konsertissakin. Vasemmalta oikealle:

Levyllä kuullaan muun muassa uusi sovitus Sakura Taisenin teemakappaleesta. Tanakan ajatuksia levystä blogissa.

Tanakan uuden CD:n miehitys. Malttaako odottaa?

Lippuja Koohei Tanakan animekonserttiin, jossa kuullaan kappaleita muiden muassa One Piecestä ja Sakura Taisenista, on enää saatavilla Desukaupasta tämän viikon perjantaihin asti! Lippupalvelun verkkokaupassa konserttilippuja myydään Desuconiin asti, ja paikan päällä jos jää. Osta siis ennakkoon, niin varmistat paikkasi Suomen kovimmassa animekonsertissa!

Kommentit

Myy
Gekitei porskuttaa! :DD Hashire, kousoku no teikoku kagekidan! Unare, shougeki no teikoku kagekidan! Millainenhan uusi sovitus on? On kuitenkin kuultu jo eurobeat-, ondo- ja muita versioita.Taitaa Desu-konsertista tulla tänäkin vuonna Aika Pirun Cool.
Ota-kun
Ai niin, Tanaka-san on myös tehnyt Sakurai Taisenin teeman! Huh, pakko tulla kuuntelemaan koska nostalgia<3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!