ConTV mukana Desuconissa!

Kirjoittanut
maxx

Pitkään työn alla ollut ConTV aloittaa vihdoinkin livetoimintansa täydellä teholla: Desuconissa ollaan paikan päällä täydellä kalustolla ja kokonaisella miehistöllä (ja naisistolla). Esimakua tulevasta on luvassa jo huomenna keskiviikkona kello 21, kun ConTV:ltä tulee spesiaalishow "Kolme päivää Desuconiin". Ohjelmassa on haastattelussa Desuconin järjestäjiä, ja luvassa on myös videopätkiä vuosien varrelta. Mikäli tulli on hoitanut hommansa sutjakasti, niin kahvilavastaavamme Noora on myös paikalla tämän vuoden uudessa meidoasussa!

 

ConTV:n juontajat Okku ja Ansku hölmöilemässä kuten yleensä

 

Lähetystä voi seurata viikonlopun aikana osoitteessa www.con-tv.info, josta löydät myös ohjelmatiedot. Desuconin lisäksi ConTV nähdään tänä vuonna vielä Finncon-Animeconissa sekä Traconissa. Tämän vuoden Bakaconista on myös materiaalia vaikka kuinka, se on kaikki tulossa ConTV:n sivuille katsottavaksi piakkoin. Pysykää kanavalla!

Kommentit

Ainariel
Tullaanko myös avajaiset näkemään ConTV:stä?
Spudir Spödir
Onx toi Okku hirvee läski ku toi Ansq ei jaksa kannatella sitä???
Värimato
ConTV! \0/ ~
maxx
Avajaisia ei ikävä kyllä nähdä livenä, mutta se tärkein osuus eli eeppinen avajaisvideo tulee kyllä conin jälkeen nettiin :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!