Desuconia kotisohvaltasi!

Kirjoittanut
maxx

Coni on aivan oven takana ja liput ovat jo loppuunmyydyt. Ne jotka eivät lippua kerinneet ostamaan, tai eivät jostain syystä pääse paikalle, voivat  kuitenkin seurata tapahtumia ConTV:n kautta. ConTV lähettää koko conin ajan ohjelmaa sisältäen mm. conissa pidettäviä luentoja, vastaavien ja kävijöiden haastatteluja sekä sattumanvaraista yllätysohjelmaa. Myös yö-ohjelmaa lähetetään mahdollisuuksien mukaan suorana Lahden Sibeliustalolta. Tarkka ohjelma on nähtävissä ConTV:n internetsivuilla.

ConTV on tänä keväänä perustettu tv-ryhmä, joka lähettää Suomessa pidettävistä coneista ohjelmaa ja haastattelee sekä järjestäjien että kävijöiden fiiliksiä. ConTV:tä pyritään lähettämään aina livenä, ensimmäisen kerran ConTV toimi tämän vuoden Bakaconissa. Bakaconin videot on nähtävillä ConTV:n nettisivuilla lähiviikkoina. Kuitenkin keskiviikkona pidetyn livelähetyksen "kolme päivää Desuconiin" näkee jo osoitteesta http://con-tv.info

Alla olevasta ikkunasta voit katsoa tämän vuoden ConTV:tä livenä heti huomisaamusta klo 10.00 alkaen.

Mukavia hetkiä siellä teille siellä kotisohvilla, toivottavasti nautitte coniseurastamme yhtä paljon kuin me nautimme sitä tehdessämme! :3

 

 

Hugs and kisses <3

~ConTV-juontaja Ansku

Kommentit

Miru
Pystyykö luentoja katsomaan vielä näin jälkikäteen jotain kautta? En älynnyt katsoa tätä live-esitystä, ja tahtoisin kuitenkin kovasti nähdä muutaman desun luennoista.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!