Hemmottelua

Kirjoittanut
Drasa

Ensimmäinen blogipostaukseni vuoteen! Kunniavierasasioiden kanssa on ollut kädet täynnä töitä. Tänä vuonna itse vastaavana toimii Eero "Phoo" Talvitie, ja meikäläinen, viime vuoden vastaava, toimin pahaisena apupoikana! Tämä on sitä urakehitystä. Ensi vuonna taas kenties toisin, sillä olemme todennäköisesti kumpikin ulkomailla.

Nyt kuitenkin jätän murinat sikseen, ja fiilistelen sitä, että kyllä meitä animen harrastajia ja musiikin ystäviä hemmotellaan. Vain kuukausi Desuconin animemusiikkikonsertin jälkeen on toinen konsertti:

JapanAnimeMusicConcert - Himeka

Kanadalaissyntyinen anisong-laulaja Himeka esiintyy oman erillisen konserttinsa lisäksi myös Finncon-Animeconissa.

...ja vastahan sitä viime vuonna Momoi esiintyi Desuconissa! Jostakin on ruvennut pulpahtelemaan animemusiikkia J-rockin rinnalle. Mitäköhän ensi vuonna!

Siisteintä ehkä on, että vaikka VIHAISIT musiikkia, niin ainkakin tämän vuoden Desuconista löydät sen LISÄKSI miljoona muutakin asiaa!

Loppuun vielä vähän videohemmottelua niille, jotka eivät vihaa musiikkia. Tadanolta animaatiota:

Gotoolta laulua:

Ja Tanakalta sävellystä:

Kommentit

Puu
Haa! Nostalgiaa :D Ja yllätys.
Sain joskus biisinä joltain kaverilta ton vikan ja kuuntelin sillon paljonkin tietämättä mistä se oli. Nyt tuli "hoo!"-elämys ^^
Nita
Heheh, tytöthän tanssivat Sakura taisen -TV-sarjan alkuanimaatiossa Gekitein virallista koreografiaa. Tosin se sujuu paremmin heidän seiyuuiltaan musikaaliesityksissä ;3
abua
jakavatko Kazuko Tadano ja Hiromi Matsushi_ta (yritin lähettää viestin, mutta tuli: Siivoa suusi! Sanoja ""s--t"" ei saa käyttää tässä. :---D eli piti vähän säätää tota nimee) nimmareita?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!