Se aika vuodesta!

Kirjoittanut
eQualizer

On jälleen se aika vuodesta kun coniin on aikaa jäljellä reilu viikko. Tarkemmin sanottuna kahdeksan päivää ja reilu 10 tuntia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki valmistelut alkavat meillä järjestäjillä olla paketissa, ja Lahdessa suurin osa meistä tapaa toisemme jo perjantaina laittaessamme paikkoja kuntoon lauantaita varten. Siitä tulee hienoa!

Ohjelmalehti :3

Mutta ei siinä kaikki, tämän lisäksi olemme saaneet ohjelmalehden myös sisälle painoon ja uloskin sieltä, ja myös yksi versio PDF:stä tänne nettiin etukäteen luettavaksi. Sen voi ladata tästä, ja sitä on kommentoitava sen verran, että itse painotuote on parempilaatuinen kuvien osalta. Mokkuloilla, noilla nykyajan modeemeilla, mukavampi lukea sieltä mökin rannasta tiedostoa jonka koko on alle kuudennes alkuperäisestä. EDIT EDIT, ACHTUNG ACHTUNG, ohjelmalehdessä virhe, työskentelemme korjataksemme virheitämme! EDIT2 EDIT2, ohjelmalehden nettiversio korjattu, painetussa on muutamia aikataulullisia virheitä, mm. kunniavieraiden alkamisajankohdissa, sekä sunnuntain ohjelmakartassa ohjelmien alkamisen kanssa. Mutta asia on nyt purkkafiksattu conia varten. Eipä mennyt ihan putkeen tämä. :-----D

Lopuksi vielä muistutettakoon, että Koohei Tanakan konserttiin on vielä lippuja myynnissä Lippupalvelussa. Kannattaa käydä ostamassa jos animemusiikki kiinnostaa!

Nähdään ihan pian Desuconissa! <3

Kommentit

Sawnah
Aika trolololol toi winter.desucon.fi sivusto. :D Ohjelmalehti näyttää hienolta o/ Kohta Desu!!
MAO
Okei.. desu-note-lehti, miten haluaa nimittää on ihan hieno, mutta miettikääpä ensi vuodelle mainosten paikkoja. Ei joka toisen sivun tartte olla mainos. huoh... Muuten sitten lehtinen näyttää hyvältä jopa näin kuva-artesaanin silmiin. :) Mutta kyllä tämä näinkin menee, kun nuo mainokset tulee aikalailla rytmillisesti n. joka toinen sivu. Hyvää työtä lehtisen tekijöille.
Sawnah
Hei, lueskelin taas Desu-notea ja mieleen tuli sellainen kysymys että onko AMV-huoneessa jokin tietty tarkka ohjelma vai onko sinne mahdollista tuoda CDllä tai muistitikulla joitain omia videoita?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!