Tanaka on jo innoissaan...

Kirjoittanut
Phoo

Koohei Tanakan blogista:

Oikeastaan yleensä välttelen pieniä keikkapaikkoja, koska ääni on aina liian kovalla. Parempi olla ottamatta riskejä korvien kanssa tällä alalla.

Niinpä olen pysynyt kaukana bändeistä, joilla on tapana käyttää liikaa vahvistimia ja jotka eivät ota huomioon paikan kokoa.

Nämä soittajat olivat eri maata.

Ampit ja efektit olivat mukana, mutta ei siinä kaikki.

Kaukana siitä, että olisivat pröystäilleet efekteillä ja valuttaneet musiikkinsa viemäriin, tämä porukka käytti laitteita ainoastaan saadakseen oman musiikkinsa oikean soinnin perille.

Niin paljon he luottavat omiin taitoihinsa.

Tanakan keikalla

Aitoa meininkiä.

Viimeksi kerrottiin, että Tanaka levytti animemusiikki-cd:n suomalaismuusikoiden kanssa. Nyt heillä on ollut keikka Japanissa. Yllä Tanaka ylistää suomalaissoittajia, joista osa on siis mukana keikalla Desuconissa!

Cd:stä puheen ollen elokuun Comiketissä pyöriville (ja keikalla Japanissa 28.8. jos jää!) on tarjolla tällaista:

  • Kimi ga ita kara
  • Hanasaku otome
  • Tsubasa

Desucon yrittää parhaansa saada kehusk muistokappaleen ensi vuonna soitettavaksi. Sitä ennen muistakaa että Tanakan konserttilippuja saa vielä Lippupalvelusta halvemmalla kuin ovelta!

Gotoo, Tadano, Matsushita, Tanaka. Ketä sinä odotat eniten ja miksi? Kommentoimalla voit vaikuttaa tuleviin kunniavieraisiin.

Kommentit

Sho
Eniten ehdottomasti odotan Tanakaa! Erilaista musiikkia on kiva kuulla vaikka eniten omaan makuun on rock niin on kiva saada kuulla livenä tällasta. Kiitos :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!