Terroristeja, minun conissani?

Kirjoittanut
niidel

Vajaan vuoden kestänyt organisointi alkaa lähestyä kulminaatiopistettään eli Desuconia. Itselläni ja muutamalla muulla onnekkaalla on tänä iltana ohjelmassa tavaroiden lastaaminen farmariauton takaluukusta sisään - mukaan tulee muutama tietokone, pari kassillista kaapeleita, kytkimiä ja muuta tietokoneoheissälää - jotta huomenna saisi nukkua vähän pidempään. "Vähän pidempään" on tietysti suhteellinen käsite; näiltä näkymin oma autoni starttaa huomenna Suomen Turusta viimeistään 05:50 ja matka kohti aurinkoista (vielä ainakin perjantain ajan) Lahtea voi alkaa.

Mikäli kaikki menee exactly as keikaku, muut järkkärit ovat jo ehtineet Sibeliustalolle noin 15 - 30 min ennen minua ja ovat jo rakentamassa conin infrastruktuuria kuntoon: ohjelmasalien tuolit pitää kantaa paikoilleen, pöydät siirtää oikeille kohdilleen, videotykkien toimivuus varmistaa, asettaa kuvauskamerat ja niin edelleen. Tällä kertaa meillä on myös useampia teknisiä kikkailuja joista onkin kirjoiteltu parissa viimeisimmässä postauksessa niin Stufin toimesta (klik) kuin Niksunkin toimesta (klik).

Tekniikkaa

Kun infra on saatu kasaan, on paikalle toivottavasti saapunut aktiivisten vänkäreiden armeija, joille on ohjelmassa työvoimakoulutus - mitä tehdään, miksi tehdään ja miten tehdään - sekä vastaavien esittely, että kaikille on selvää, kuka on kuka ja keneltä kannattaa pyytää apua mihinkin! Ja onhan se nyt vähän noloa, jos vastaavat eivät käy esittäytymässä niille työn sankareille, jotka vipeltävät pitkin conia tukka putkella ja tekevät kaiken likaisen työn (ainakin siivoustiimi).

Tämän jälkeen perjantain pitäisi olla ainakin suurimmilta osin paketissa. Mutta ei tässä vielä kaikki; järjestäjät saapuvat Sibeliustalolle joskus seitsemältä - kahdeksalta lauantaina katsomaan, että kaikki on yhä kunnossa. Kokemus on myös opettanut, että tässä vaiheessa löytyy ainakin 5 ongelmaa, jotka vaativat kalustohankintoja jostain erikoisliikkeestä, joka sijaitsee vain ja ainoastaan Helsingissä, tai että joku on unohtanut tärkeät käyttäjätunnukset, joita ei saa mistään. Tällaisten mukavien askareiden parissa vietämme siis lauantaiaamua!

Totuuden hetki käy, kun ovet avataan - ensimmäisenä vuorossa on tietystikin avajaiset. Viime vuoden palautteessa korostui yksi asia: missä oli Desu-kun???

Tässä vaiheessa haluan korostaa, että Desu-kunilla on, öö, kaikki hyvin. Ja että kaikenmaailman huhupuheet siitä, että tunnistamattomat terroristit olisivat kaapanneet Desu-kunin, ovat täysin huhupuhetta, ja että öö, sellaisissa väitteissä ei ole mitään totuuspohjaa. Eli ei syytä huoleen!

Desu-kun alive and kicking!!

Avajaisten lisäksi, jossa siis Desu-kun on, sillä tätä ei todellakaan ole kaapattu, puffaan härskisti myös iltabileitä! Iltabileistä löytyy lisätietoa täältä, mutta sanottakoon vielä kerran, että iltabileet pidetään tällä kertaa Disco Glow'ssa - eli ei samassa mestassa kuin viimeksi. Viime iltabileet eivät olleet täysin... tyydyttävät. Nyt pitäisi olla paremmat! Desudrinkkilistaan on myös tehty päivityksiä ja tällä kertaa saamme nauttia drinkki-auteur Henna-Riina "Perho" Kakkolan disainaamista Desu-teemaisista drinkeistä: tarjolla on niin Desu's Tequila Sunriseä, Punaista Mikurua kuin myös seuraavan aamun sufferoinnin takaava QB. Tee sopimus baarimikon kanssa ja muutu taikatytöksi (ehkä myös pojaksi)!

Toivottavasti teillä on jo cosplayasut valmiina, sillä Desucon on IHAN JUST KOHTA.

Kommentit

laitti
Ei oo valmiina, haista kakka. >:O
sytem
Joillain lähti mopo lapasesta ja piti pakata kuorma-autollinen tavaraa mukaan, susilavalla sit näkee mitä tuli matkaan
Pyry "Drasa" Kontio
Johnson, kill all the terroristerna!
jajajaja
iik, yhyy ja hahahah...
mä kuolen D8
ligupixie
iihihihi aaaa apua se on ihan just kohta.. että ku vituttais jos lippu ois jääny kotiin!! tarkistan sen 3 kertaa tänään kun lähen kaverille josta lähdelle porukalla kohti lahtea!
~Jei~
Pistäkääs vähä vauhtii siihe karaokelistan julkasuu! D:
Horizon
hurraaa! tuli muuten mieleen että miten "juopunut" määritellään? olin lukevinani ettei tuubassa pääse coniin sisään joten onko joku alkometrin kanssa ovella istumassa vai koskeeko tämä vain häiritsevää käytöstä?
Pararin
Selvästi päihtyneillä ei ole asiaa sisälle, eli koskee häiriöksi olevia. Vaikka iltabileissä tarjoillaan drinkkejä niin änkyräkännissä ei kantsi olla, aamulla vain sattuu sitten päähän!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!