Ohjelmaa tuutin täydeltä

Kirjoittanut
maxx

Taas on aika vierähtänyt yllättävän nopeasti, ja conista on kulunut jo kuukausi. Näin pakahduttavan kuumilla kesähelteillä on tietysti ensiarvoisen tärkeää suojata itsensä auringon UV-säteilyltä, ja mikäs sen parempi suoja kuin pimeä kellari tai hikikomero, jonne voi vetäytyä seuraamaan Desuconin ohjelmaa näin jälkikäteen.

On jälleen tullut aika julkistaa Desuconin puheohjelma videotallenteina, koska näin kesällä kenelläkään ei varmasti ole parempaakaan tekemistä kuin viettää päivänsä ruudun äärellä. Mikäli nyt jostain syystä rantakelit ja muut riennot eivät jaksa täysipäiväisesti innostaa, niin kannattaa ehdottomasti tutustua conin esiintyjien monipuoliseen tarjontaan. Puheohjelmaahan conissa oli laidasta laitaan, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Myös kunniavieraiden ohjelmat ovat paketissa mukana, Tanakan keikka tietysti poislukien tekijänoikeudellisten syiden takia.

Steve kesänvietossa

Myös Steve viettää kesänsä Desuconin ohjelmia katsellen

Ohjelmat ovat ladattavissa torrenttina (lataamiseen tarvitset esim. ilmaisen uTorrent-ohjelman), tai mikäli haluat katsella niitä lataamatta niin niitä alkaa ilmestyä lähipäivinä Desuconin YouTube -kanavalle. Myös perinteinen DVD-boksi on tulossa myöhemmin myyntiin, mikäli haluaa rahallisesti tukea seuraavien tapahtumien järjestämistä.

Hauskaa loppukesää kaikille, ja nähdään Desucon Frostbitessä!

Kommentit

Vee~!
Piti tässä kysymäni, että onko Desu-kuvat tulossa pian sivustolle?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!