Palvelukseen halutaan:

Kirjoittanut
Ana

Taas on koittanut se aika vuodesta, kun Desuconin vastaavapaletti laitetaan kertaheitolla uusiksi tulevia koitoksia varten. Kuvio on tuttu jo aiemmilta vuosilta, mutta mielenkiintoiseksi sen tekee kasvanut tapahtumatarjonta: vastaavia valitaan kesän Desuconin lisäksi myös talvitapahtumaamme Desucon Frostbiteen.

Mutta miten vastaavien valinta meillä toimii? Tarvitseeko Desuconin vastaavan olla käynyt jokin hämärä coninjärjestäjäkurssi, että voidaan hommiin ottaa? Tai tarvitseeko tuntea etukäteen kaikki tai edes joku vastaavista? Ei todellakaan.

Loistavana esimerkkinä toimikoon tänä vuonna yövastaavanamme toiminut Jari 'RanEncounter' Helenius. Jari saapui Desuconin perustamiskokoukseen sattuman kautta, tuntematta aiemmin ensimmäistäkään desujärjestäjää. Tuttavuutta kuitenkin tehtiin ja kahdessa edellisessä Desuconissa Jari on ollut myös vastaavana.

Tee sopimus sen kanssa!

Kyuubey rekrysi uusia vastaavia Nekoconissa. Tee sopimus ja ryhdy maagiseksi desujärjestäjäksi! :3

Vastaavavalinta pyörii pääjärjestäjän ympärillä. Virallisesti pääjärjestäjän valitsee Kehittyvien conien Suomi ry:n hallitus, mutta käytännössä yhdistyksen puheenjohtaja on aina ollut myös pääjärjestäjä. Puheenjohtaja valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa huomenna lauantaina Turun Animeconin yhteydessä.

Kokous alkaa kello 18.00 ja se pidetään ravintola Juliniassa osoitteessa Linnankatu 18. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, vaikkakin kokouksessa äänestettäessä vain jäsenet saavat äänestää. Mikäli kiinnostus heräsi, tervetuloa mukaan! Jos kaipaat paikan päälle opastusta, voit myös soitella minulle numeroon 050 411 4478.

Valittu pääjärjestäjä kasaa tiiminsä niin aiemmin Desuconissa toimineista kuin myös uusista kasvoista. Vaihtuvuutta on nimittäin saatava, tai toimintakaan ei kehity - uusia ideoita kun saadaan varsinkin uusilta ihmisiltä.

Desucon Frostbite - Piristystä talveen!

Tällaista on luvassa ensi tammikuussa! Tervetuloa!

Lähtisitkö siis juuri sinä mukaan tekemään Desuconia? Hommia on laidasta laitaan niin tietotekniikan ammattilaisille kuin Japanin kieltä osaaville. Tarvitsemme myös ihmisiä ilman tällaisia erikoistaitoja: mukaan pääsemiseksi riittää halu tehdä asioita, sekä toki tahto tehdä tulevista Desuconeista vielä edeltäjiäänkin parempia!

Uudesta puheenjohtajasta ilmoitetaan valinnan jälkeen täällä nettisivujemme uutisissa. Rohkeasti siis yhteyttä mikäli tekeminen kiinnostaa!

Kommentit

SHINQ
Minulle jäi vähän epäselväksi, että kehenköhän kannattaisi ottaa yhteyttä? Tekeminen ja yrittäminen kyllä kiinnostaa, vaikka joskus on tullutkin vähän mokailtua näiden conien kanssa? Antaako Kehittyvien conien Suomi ry:n hallitus sellaisesta pitkän miinuksen, vaikka näiden failaamisien jälkeen on kasvettu pari vuotta vähän aikuisemmaksi?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!