Desucast 009: Kysymyksiä

Kirjoittanut
Pararin

Mika tykkääkin Guilty Crownista! Tälläviikolla kolmikko pohtii jälleen Mawaru Penguindrumin käänteitä, paljastetaan hurjasti ohjelmaa - ainakin neljä kappaletta! - ja vastataan muutamaan yleisökysymykseen kaikista karmeimmista animeista ja suositellaan sarjoja joita voisi katsoa joulukalenterina. Lataa uusin jakso tästä tai kuuntele iTunesissa!

Kommentit

Tisku
No jos minäkin kysyisin jotain, ihan vain teidän iloksenne.

Minkälaiset hahmot nousevat suosikeiksi automaattisesti eli mikä on se juttu, joka vain iskee joka kerta? Hiustenväri, luonteenpiirre vaiko kenties tietty ääninäyttelijä?

Ja tästä kätevästi sitten seuraavaksi, mikäs on se teidän kaikkien aikojen suosikki anime- tai mangahahmonne?
Gintoki
Mulla valintakriteerejä on useampi; muiden suositukset ja kritiikki, piirrostyyli, juoni ja sitten lähinnä innostuneisuutta herättävä tieto sarjan ääninäyttelijöistä. Ja jos sarjassa on paljon ärsytäviä hahmoja tai liikaa famipalvelua ilman minkäänlaista tolkkua, homma jää siihen. Tosin allekirjoittanut on alkanut todenteolla kyllästyä Mahou shoujo Madokassa päähenkilön itkuun ja ruikuttamiseen, mutta silti aion katsoa sarjan loppuun kun kerran 7/12 jo katsottu.
NamaHeka
Pari kysymystä.

1. Mitä mieltä olette tulevasta talvi 2011/12 kaudesta? Arvatkaa paras ja paskin sarja.

2. Millä animella on paras soundtrack?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!