Desucast 008: Paljastuksia

Kirjoittanut
Perho

Desucast jatkaa taas taukoviikon jälkeen! Tällä kertaa puhetta herättää jälleen parilla jaksolla edenneet Chihayafuru, Fate/Zero ja Mirai Nikki, sekä puhujien itse suosittelemat sarjat. Tärkeämpää kuitenkin lienee, että jakson päätteeksi vihjataan Desucon Frostbiten kunniavieraasta - kovimmat salapoliisit voivat jo tämänkertaisesta alkutunnarista lähteä arvailemaan! Kuuntele uusin jakso täältä ja ala jo valmiiksi miettiä, mitä haluaisit kysyä puhujilta. Kysymyksesi saattaa hyvinkin olla palkitsemisen arvoinen..

Kommentit

Pakke
Kiitos näistä kaikista ihanista kunniavieraista! Joka vuosi osaatte yllättää meidät. <3

Oon koittanut miettiä jostain kolmannesta castista saakka mitä teiltä kyselisin, mutta koskaan oikeen keksinyt mitään järkevää kysyttävää. Mutta jos nyt keksisin jotain kysyttävää..

Ensiksi voisin vaikka heittää sellasta kysymystä kun Fate/Zero on PARAS anime, niin mikä on ollut teidän suosikki anime vuosi näin yleisesti?

Toiseksi oon 99% varma, että teillä on useestikin animea katsellessanne teille tullut sellasia tunteita että oikeesti kysytte itseltänne miksi minä teen tätä? Mitkä sarjat ovat niitä jotka ovat tuottaneet teille nuo veriset goottikyyneleet?

Joulu tulee nopeeta vauhtia, joten kysyisin teiltä animea/mangaa joka lievittäisi sitä jokavuotista pukin odottelua.

Toivottavasti kelpaavat ~

~Pakke

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!