Desucruise

Kirjoittanut
Corvus

Desucruise

Desukalenterissa seuraavana on Frostbite, mutta nopeasti sen jälkeen pukkaa jo lisää Desua: Seuraava Desucruise lähtee Helsingistä 8.3.2012 Silja Symphonylla ja suuntaa Tukholmaan.

Tavoitteemme on samantapainen kuin ensimmäisellä Desuconilla. Silloin tavoittelimme tunnetta "Voiko tällaisiakin coneja olla?" ja nyt yritämme saada ihmiset ajattelemaan "Voiko tällaisiakin ruotsinristeilyjä olla?" Avaimena muutokseen on ohjelma. Laivalla voi varmaan olla muutakin tekemistä kuin paskanjauhaminen hytissä tai paskanjauhaminen baarissa.

Tutkimusryhmämme kävi tutustumassa Symphonyyn osana opiskelijaristeilyä. Kiertelimme laivaa ristiin rastiin ja mietimme, mitä kivaa laivalla voisi tehdä. Ideoimme monenlaista ja voisin paljastaa valittuja paloja.

KJYR'11

Tykkään kyseisen opiskelijaristeilyn logosta :3

Viime Desucruisesta voitaisiin kopioida risteilyn aloittava yhteisateria ja uusi, entistä upeampi alkushow entistä päheämmässä ympäristössä.

Muualla laivallakin voi tehdä kaikkea jännää. Ideoimme esimerkiksi laadukkaampiin alkoholijuomiin tutustuttavaa kurssia, jossa kouluttajan johdolla maistellaan viskejä ja oluita. Kuudennen kannen Playstation Lounge soveltunee tiukkoihin peliturnauksiin. Paluumatkalla leikitään onsen-jaksoa ja mennään joukolla poreallasosastolle kellimään altaisiin.

Kuvan lolit eivät liity risteilyohjelmaan.

Ruotsinristeilyllä on laivalla olon lisäksi runsaasti aikaa käydä maissa. Tukholmasta löytyy muutakin kuin perinteiset Gamla Stan ja Burger King, ja Desucruisella mielenkiintoisiin kohteisiin voidaan tutustua porukalla. 

Yksi tutkimusmatka voisi keskittyä japanilaisia ruokatarpeita ja tavaroita myyviin kauppoihin. Niitä löytyy Tukholmasta useampia, ja ainakin yhdistettynä valikoima on merkittävästi helsinkiläistä Tokyokania laajempi. Retkeen sisältyy japanilainen lounas ja mangakaupoissa käyntiä.

Tukholman mielenkiintoisimpia puolia on pienet muotiputiikit, jotka myyvät sellaisia erikoisuuksia, joita ei meilläpäin saa kuin korkeintaan netistä. Yhdellä tutkimusmatkoista kohteena voisikin olla kaikkein kiinnostavimmat underground-muotikaupat.

Jotta emme kokonaan unohtaisi perinteisemmästä ruotsinristeilystä pitäviä, yksi retkistä starttaa vasta iltapäivän puolella ja suuntaa suoraan T-Centralenin Burger Kingiin ja takaisin laivaan.

Symphonyn New York Lounge

Laivalta löytyy mielenkiintoisia tiloja ohjelmalle

Monenlaista ideaa siis on ilmassa, mutta kerro ihmeessä meille, mitä sinä haluaisit tehdä laivalla tai Tukholmassa. Tehdään tästä maailman paras risteily maailman parhaassa seurassa!

Desucruisen nettisivut avataan marraskuun aikana, ja ilmoittautuminen risteilylle aukeaa 7.12.2011.

Kommentit

Drasa
Mikäköhän tässä on vikana kun hajottaa, ettei pääse, vaikka on täällä Japanissa, ns. unelmien maassa ;__; HALUAISIN VAIN RISTEILLÄ.
Ansku
Risteile vaan Japanista Ruotsiin. Saat hyvän risteilyn aikaseksi.
Toni
Joo siis tottakai joskus japaniin on päästävä laivalla tai junalla tai lentokoneella tässä elämässä :). Mutta joo. Ite ainekin tästä olen kiinnostunut ja varmaa tulenkin tälle risteilylle messiin :P . Toivon ainekin YGO (Yu-Gi-Oh) kortti turnausta tai jotai YGO luentoa tai jotai mikä liittyy YGO:hon niin tonne koska harvoin coneissa on mitää erityistä joka liittyy YGO:hon.
Ota-kun
Kaks sanaa:

DUCK YEAH!
kyokugaisha
Onko risteily siis tarkoitettu vain Desuconin järjestäjille vai voiko sinne tulla muutkin conien järjestämisestä kiinnostuneet?
Antti "Ana" Myyrä
kyokugaisha:

Risteily on tarkoitettu nimenomaan kaikille animen, mangan ja japanilaisen pop-kulttuurin ystäville. Kyseessä ei ole mikään coninjärjestämisristeily. :)

Tervetuloa mukaan!
Vivilan
Kuulostaa ihan liian päheltä, että jättäisin väliin ilman tappelua!
keijumestari
>2011
>Desucruise

Pakko ottaa
Ecca
Ja kuinka vanha pitää olla tohon ruotsinristeilylle? Täytän 20v 27.2! Mut jos pitää olla vanhempi niin minä sanon Lé fuuuuuuu-...

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!