Luukku 3 - Glögiä!

Kirjoittanut
Ana

Jätetään tässä luukussa satuilu vähemmälle ja annetaan videon puhua enemmän kuin tuhat sanaa. Kyseessä on perinteikkään glögin resepti, ja glögihän se lämmittää mitä parhaimmin näin kylminä talvi-iltoina. Lunta ei toki vielä tupruta, mutta ehkä sitäkin tänä talvena vielä saadaan! Tällä kertaa resepti on perinteinen punaviinipohjainen, ehkä sitten ensi kerralla askarrellaan alkoholiton versio nuoremmille :3

Glögillä on täällä pohjois-euroopassa todella pitkät perinteet, ja varhaisimmat havainnot maustetun lämpimän viinin juomisesta ovat jo 1400-luvulta, mikäli Wikipediaa on uskominen. Varsin pitkäikäinen perinne siis kyseessä! Desuconilla on nykyisellään vasta kolme vuotta vyön alla, mutta tulevaisuus näyttää varsin valoisalta useiden uusien tapahtumien ansiosta. Perinteisen kesäconin rinnalle on saatu talvitapahtumaa, seminaaria ja risteilyä, ja kuka tietää mitä desukuutit seuraavaksi keksivät. Jos sinulla on ideoita minkälaisia tapahtumia haluaisit Desuconin järjestäjien tekevän, huutele ihmeessä esimerkiksi Facebook-ryhmään tai sähköpostitse desucon@desucon.fi - hyvät ideat ovat aina tervetulleita! 

Kommentit

Nauroin taas
Tämä on parasta Desussa muihin verrattuna: nettisivuille hupaisuuksia sekä raportteja conivalmistelujen etenemisestä, eikä vain pakollisia "liput myynnissä/liput myyty/ohjelma julkaistu" -uutisia. (Ja onhan ne itse tapahtumatkin hyviä. Etenkin kun hupailu jatkuu conissa esim. Edward Cullenien ja Desukumien hahmoissa. Aina hauskaa nähdä mitä pientä mutta hauskaa on keksitty.)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!