Luukku 5 - Valokuvaa jotain talvista ja desuisaa!

Kirjoittanut
Japsu

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää~

Varoittava esimerkki!

...not!

Viidennessä luukussa haastamme Teidät, arvon Desukansan, ottamaan talvisia ja desuisia valokuvia! Julistamme siis valokuvakilpailun, jossa palkitaan hienoin valokuva, jossa yhdistyvät talvi ja desuisuuden syvin olemus. (Vihje: Ylläoleva kuva ei voita!)

Desuconin järjestäjistä koottu arvovaltainen raati valitsee voittajan, joka palkitaan taatusti desuisalla ja talvisella Desupipolla! Lisäksi raati voi antaa sopivaksi katsomansa määrän kunniamainintoja.

Aikaa valokuvauskilpailussa on kaksi viikkoa, eli deadline on maanantaina 19. joulukuuta 2011 kello 19:00. Lähetä kilpailutyösi sähköpostitse osoitteeseen valokuvaus@desucon.fi.

Desucon kunnioittaa tekijänoikeuksiasi! Lähettämällä kilpailutyön valokuvauskilpailuun annat Desuconille luvan julkaista kilpailutyösi tässä blogissa ja Desugalleriassa. Kuvan oikeudet säilyvät sinulla, ja kaikesta muusta käytöstä sovitaan erikseen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!