Luukku 1 - Desujoulukoristeet

Kirjoittanut
corbin

Unohtuiko suklaakalenteri? Tuntuuko kuvakalenterin ostaminen turhalta ratkaisulta? Ei hätää – Desuconin tonttupukuiset kuutit tarjoilevat tänä jouluna mainion joulukalenterin ja vaikka suklaata ei tästä irti saakkaan korvaavat monipuoliset blogipostaukset, paljastukset sekä jännittävät yllätykset varmasti tämän puutoksen.

Allekirjoittanut itse rakastaa joulua: piparin tuoksua, mantelin etsimistä joulupuurosta, jouluaaton lastenohjelmia ja itsensä lihottamista jouluruoista vielä aattopäivän jälkeenkin. Mutta vaikka vielä emme pääsekkään nauttimaan aaton antimista, on kuitenkin tarpeellista valmistaa itsemme henkisesti tähän suureen koitokseen. Ja mikä olisikaan parempi tapa päästä joulutunnelmaan kuin asunnon koristelu! Ja näitä koristeita pystyt hyvillä mielin pitämään vaikka koko talvikauden läpi!

Lumihiutalenauhat on monille tuttuja jo tarha-ajoista, eikä näiden koristeiden tekemiseen tarvita hyvää koordinaatiokykyä, monimutkaisia materiaaleja saati rahaa - edes budjettitaloudessa elävän opiskelijan ei tarvitse kiristää kukkaronnyörejä ja syödä kiviä näiden koristeiden takia. 

Tarvikkeet: sakset, lankaa, pumpulia ja paperia.

Vanulumihiutaleet - Tämä harjoitus valmistaa sinut kinkun täyttämiseen, kaulimen käyttämiseen ja lahjanarujen solmimiseen. Sopii hyvin myös joulustressin purkamiseen!

Revi raivoisasti vanusta sopivan kokoisia palleroita ja pujota ne lankaan neulaa apuna käyttäen. Tee jonkinsorttinen lenkki toiseen päähän ja aseta valmiit lumihiutalenarut roikkumaan vaikka koiran kaulapantaan.

lumihiutalei!

Yksi tehty, vain kymmeniä ja jälleen kymmeniä vielä jäljellä!

Paperilumihiutaleet - Harjoitus valmistaa sinut piparkakkujen leipomiseen, koristeluun sekä lahjojen paketoimiseen. Ei aloittelijaystävällinen!

Mikäli pumpulin käyttäminen tuntuu haaskaukselta, nappaa haluamaasi paperia ja taiteile itsellesi eri kokoisia ja näköisiä paperilumihiutaleita. Voit halutessasi kiinnittää lumihiutaleet naruun ja asettaa nämä perin ihastuttavat taideteokset naapurin ovea koristamaan. Langan kanssa sopii olla varovainen - edes infotiskivastaavan vakaat kädet eivät onnistuneet ensimmäisellä kerralla kiinnittämään tätä nykyaikamme Van Goghia napsauttamatta narua poikki.

Tässä jää tontut kylmästi kakkoseksi!

Mikäli lumihiutaleet eivät ole sinun juttusi, mutta haluat silti koristaa kotiasi sekä tunnustaa väriä - toisin sanoen, Desuvärejä - on allekirjoittaneella tähänkin ratkaisu. Laatikoiden kätköistä löytyi kasa vuoden 2010 Desuism-flaikkuja, joka saivat uutta, jouluista ilmettä pienen papercraftin muodossa. Näitä koristeita kehtaa mummonkin joulukuuseen laittaa!

desuista joulua!

Hyvää joulukuun alkua!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!