Lounasta Sibeliustalolla!

Kirjoittanut
Perho

Jos nälkä yllättää conissa, on turha lähteä merta edemmäs kalaan. Sibeliustalolla toimiva Kanresta tarjoaa herkullista lounasruokaa molempina con-päivinä. Lounaan hinta on 9,90 euroa ja siihen sisältyy lämpimät ruuat sekä salaattipöytä. Tässä siis jo ennakkoon Kanrestan lounastarjonta viikonloppuna:

 

Lauantai klo 12-18

* Lihapyöryköitä ja kermakastiketta (L, G) + perunamuhennosta ja pastaa

* Ratatouille ja falafelpyöryköitä (L, G) + kermaviilikastiketta

* Salaattipöytä (sis. 3 erilaista salaattia) + talossa paistettua leipää

 

Sunnuntai klo 11-16

* Broilerin sisäfileetä hunajaisessa pippurikastikkeessa (L, G)

  + riisiä ja keitettyjä perunoita

* Kasviscurrya ja parsakaali-pinaattipihvejä (L, G)

* Salaattipöytä (sis. 3 erilaista salaattia) + talossa paistettua leipää

 

Käyttämällä Kanrestan palveluja tuet Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n jäsenjärjetöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry :3

Ethän unohda myöskään Kanrestan yhteydessä toimivaa Cafe Ichigoa, josta saat teetä, kahvia ja herkullisia kahvilatuotteita - mm. ihanaa mansikkakakkua! Cafe Ichigo on auki lauantaina 11:15 -17, ja sunnuntaina 10-16. Meidopuolen mentyä kiinni on kahvila auki vielä normaalisti yötä myöten. 

HUOM! Vaikka et Kanrestalla söisikään, niin muistathan syödä ja juoda koko tapahtuman ajan, ettei energia pääse tyystin loppumaan! :) Viikonloppu on varsinkin myöhään valvoville rankka, joten kannattaa pitää energiatasot kunnossa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!