Suomen burgerein con

Kirjoittanut
Tounis

Burgeroinnista on jossain kummassa vaiheessa syntynyt synonyymi tiukalle analyysille, etenkin täällä päin harrastuskenttää. Alunperin halventavasta nimityksestä on tullut kohteliaisuus, koska kukapa ei haluaisi olla analysoijien kuningas, Burger King?

Frostbiten ohjelmaa kasatessa ohjenuorana oli muistaa uudet harrastajat ja tarkoitus oli houkutella ihmisiä ekaa kertaa katsomaan luentoja. Palautetta pläräämällä voin todeta, että siinä onnistuttiin melkoisen mainiosti, koska monet nimenomaan totesivat olleensa ensimmäistä kertaa ohjelmaa katsomassa. Hyvä te!

 

Aria the Animation

Esimerkiksi tästä kuullaan eilen julkistetussa luennossa

Kesän Desuconissa tilanne on kuitenkin toinen. Kiteyttäisin omat himoni ohjelman suhteen näin: enemmän animea, enemmän burgeria. Desucon on vuosikaudet mainostanut itseään Suomen animeimpana conina ja lunastanut lupauksen. Se ei riitä. Animeohjelmaa täytyy olla vielä enemmän. Eikä edes mitä tahansa ohjelmaa, vaan sitä kuuluisaa burgerointia!

Julistankin tulevan kesä-Desun nyt jo Suomen burgereimmaksi coniksi. Haastan tällä lähinnä itseni hankkimaan entistä kovempaa ohjelmaa, entistä enemmän ohjelmaa ja entistä kovatasoisempaa ohjelmaa entistä mielenkiintoisemmalta kattaukselta puhujia. Otan tietoisen riskin karsiessani Japanin kulttuuriin liittyviä luentoja ja cosplay-puheohjelmaa pois, mutta uskon, että se on sen arvoista. Kokonaan ne eivät toki kattauksesta häviä, mutta anime on selvästi etusijalla.

Mitä sitten on tiedossa? Tänään julkaistut viisi ohjelmaa ehkä antaa osviittaa, mutta kaikkea se ei kerro. Animeista nimittäin löytyy burgeroitavaa, takuulla koko kolmen päivän kattauksellinen. Voin esimerkiksi seuraavaa julkistusta jo lämmitellä tässä kertomalla, että yksittäisiä animesarjoja analysoivia luentoja on tiedossa jopa yllättävän paljon.

 

EVA

Myös hän esiintyy tai on esiintymättä eräällä luennolla

Kolmeen conipäivään mahtuu paljon ohjelmaa. Ohjelma ei kuitenkaan synny tyhjästä, enkä uskalla mennä arvaamaan, että vain tökkimällä tuttuja saisin tarpeeksi ohjelmaa kasaan. Tässä kohtaa kuvioon astuu tietysti sinä, jota en vielä mistään tiedä. Tule pitämään ohjelmaa, tiedän että pystyt siihen! Se ei nimittäin ole ollenkaan niin hankala ja ihmeellinen nakki, eikä siitä tarvitse yksin selvitä.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostilla tounis@desucon.fi tai irkissä nimimerkille Tounis. Irkkikontaktista sen verran, että en ole jatkuvasti paikalla vaikka nimeni siellä löllöttääkin, mutta vastaan kyllä heti kun saavun tarkastamaan tilanteen. Irkin kautta on helpompi käydä läpi juttuja, mutta jos metodi ei ole tuttu niin vanhaa kunnon elektronista postia sitten tulemaan! Hurmaava ohjelmanpitäjäilmoittautumislomake (uh, mikä sana) on myös aivan saapumaisillaan, tällä kertaa oikeasti!

Desuconin ohjelmasta on tulossa kovaa kamaa. Usko pois.

Kommentit

Gwaur
Sitten tapahtuman jälkeen kävijäkyselyyn osio, jossa arvioidaan kunkin ohjelmanumeron burgerius? ;)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!