Kevät on paras :DD ja DesuCruise :D

Kirjoittanut
Ana

Kevät on täällä!

..tai ainakin melkein. Talven kylmimmät ajat ovat onneksi jo kaukana takana ja edessä häämöttää ihanan raikas kevät sekä lämmin, kaunis kesä. Desuconin vastaavatkin ovat heräilleet Frostbiten jälkeisestä horroksesta ja ryhdyimmekin miettimään ensi kesän koitoksia jo helmikuussa! Kokous meni totuttuun ja "perinteiseen" tapaan, mutta saimme jopa ihan oikeitakin juttuja aikaiseksi! Näistä on luvassa infoa pitkin kevättä, mutta uskaltaisin luvata että kesän Desucon ei ainakaan petä odotuksia. Siistiä settiä on siis luvassa!

Valittelin edellisessä desublogauksessani, että ihanat pehmopingviinit olivat kadonneet aivan muualle kuin meikäläisen kämppään. Sitä en osannut arvata, että tällä olisi myös seurauksia: helmikuisessa suunnitteluillassamme sain nimittäin oman pingviinin, enkä mitä tahansa pingua vaan Mawaru Penguindrumista tutun Esmeralda-pingviinin! 

Cosplayvastaava Hootin tekemä Esmeralda

Maailma on nyt valmis :3

Desuconin pingudoramu sai siis oikein hienon päätöksen. Suurkiitokset pingviinin tehneelle ihanalle cosplayvastaavallemme Hootille! <3

Vaan jos viimein itse asiaan! Huomenna lajissaan jo toinen DesuCruise irtoaa Helsingin Olympiaterminaalista ja suuntaa kohti Tukholmaa. Cruisen ensimmäisestä yritelmästä vuosi sitten pidettiin, mutta ohjelmaa toivottiin reissulle enemmän. Tällä kertaa ainakin tämä puute on korjattu, sillä ohjelmaa on molempina iltoina varmasti riittämiin!

DesuCruise

Reissu alkaa tässä vaiheessa jo vähän jännittämään.

DesuCruisen vaatima työmäärä ei ole lähelläkään coninjärjestämiseen menevää aikaa, mutta on siihenkin syytä panostaa, että saa aikaan laatua. Näin viimeisinä päivinä ennen reissua on printtailtu papereita, tarkisteltu Tukholman säätilaa (6 astetta plussaa ja sumuista) ja vastailtu reissulle lähtijöiden kysymyksiin. Ohjelmanpitäjillä on hommanaan vielä oman ohjelmansa hiominen kuntoon. Oma ohjelmani käsittelee animejuomapelejä ja erityisesti niihin liittyviä asioita, joita en suosittele muiden yrittävän uudestaan. Muina aiheina tarjoillaan muun muassa fetissimangatietoutta, analyyttisen animenkatselun johdantoa, cosplayn paljastavampaan puoleen perehtymistä ja muitakin hyödyllisiä arkipäivän taitoja.

Oletko tulossa mukaan DesuCruiselle? Loistohomma, edessämme on äärettömän hauskat 42 tuntia! Jäitkö tällä kertaa valitettavasti laivasta? Tervetuloa seuraamme jälleen kesän Desuconissa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!