Bilettä luvassa!

Kirjoittanut
Ota-kun

Moikka kaikille! Conin alkuun on enää alle kaksi viikkoa ja on aika paljastaa faktoja tulevista bileistä.

Tänä kesänä iltabileet pidetään lauantaina 9.6. viimevuotiseen tapaan Disco Glow:n tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 21. Bileet alkavat klo 20 ja conikävijöille tarkoitettu yksityistilaisuus päättyy puolen yön aikaan, jonka jälkeen paikalle voi toki jäädä jos siltä tuntuu.

Huomatkaa, että bileiden ikäraja on 18 vuotta ja henkilöllisyys tarkistetaan. Sisään pääsee ainoastaan näyttämällä coniranneketta ja maksamalla narikkamaksun.

Edellisen vuoden tapaan tarjolla on useampia con-brändättyjä juomavaihtoehtoja, kuten huippusuosittu QB ja uusina tapauksina Pingu & Poyo. Kannattaa ehdottomasti tulla maistamaan!

Myös esiintyjät ovat jälleen laadultaan vailla vertaa. Aiemmasta tiedosta poiketen myös Desucon Frostbitessa esiintynyt lobst3r on näillä näkymin estynyt tulemaan, joten DJ-vieraita nähdään tällä kertaa: Kozilek, Movestache, Malakai, nixxu ja AKX.

Esiintyjiin ja heidän tuotantoonsa voi tutustua paremmin iltabilesivuilla.

 

KozilekMovestacheMalakainixxuAKX

 

Musiikkityylit vaihtelevat sopivasti ja mukana on kaikenlaista settiä. TÄLLÄ kertaa esiintyjille on painotettu entistä kovemmin ottamaan huomioon yleisönsä, joten japanilaisuus pitäisi näissä bileissä olla paremmin esillä (talvellahan näin piti olla ja sitä moni ihmetteli muuten positiivisessa palautteessa). Ongelma on lähinnä siinä, että kappaleiden valinta on esiintyjien oma päätös johon on hankala vaikuttaa, mikäli haluttu tyyli ei mukaudu heidän omaan soittotyyliinsä. Sen verran hohdokasta settiä on kuitenkin luvassa, että ehdottomasti mukaan vaan!

Moni on harmitellut, että alaikäisiä ei ole huomioitu kesän conissa iltabileiden osalta. Desucon Frostbiten tapaan bileet olisi haluttu järjestää tälläkin kertaa alaikäisille, mutta tulimme siihen tulokseen, että on parempi brändätä Metsähallin bileet talven tapahtumalle. Syy on yksinkertaisesti siinä, että pimeässä tila on tunnelmallisin ja kesäisin se olisi liian valoisa. Jatkossa on hyvä punnita uusia vaihtoehtoja, mutta toistaiseksi kaksien bileiden järjestäminen on hieman turhan hankala tehtävä.

Toivon, että näen mahdollisimman monen teistä tanssilattialla ja maistelemassa hyviä con-drinkkejä.  Lisätietoja bileistä saatavilla iltissivuilta: http://www.desucon.fi/desucon/iltabileet

Desucon on jo ovella, joten kohta nähdään! Siihen asti~ :3

Kommentit

Tikutora
harmi kun ei voi noihin iltabileisiin vielä osallistua kun olen vasta 15 :( mutta hyvää kannattaa odottaa :)
Neko-Maya
Nyt harmittaa kun suurin syy tulla desuun oli juuri ne alkoholittomat bileet, koska humalais pelko, ja nyt vasta huomasin tän ):
Mutta ajattelin tulla kuuntelemaan hyvää musiikkia kuitenkin. Onkohan nämä bileet sitä luokkaa että drinkkejä tuodaan tanssilattialle ja oksennellaan muiden päälle? Vai osaako joku desun bileistä kokeneempi sanoa millaista meno on? Tahtoisin kovasti tulla tanssahtelemaan...
Antti "Ana" Myyrä
Hei Neko-Maya,

En kantaisi huolta tuollaisesta. Kukin saa iltabileissä juoda sen verran kuin haluaa (jotkut eivät välttämättä juo yhtään mitään, tai sitten pelkkää limpparia), ja tunnelma on aina ollut hyvä ja muut huomioon ottava. Desuconin iltabileissä ei tietääkseni kukaan ole ikinä oksentanut, varsinkaan jonkun toisen päälle.
Aoko
Hei, en jostain syystä löytänyt tietoa vuoden 2013 iltabileistä, että missä ne mahdetaan järjestää?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!