Paperilta todellisuuteen

Kirjoittanut
Tulitomaatti

Coni lähestyy ja jännitys tiivistyy – mitä conin ohjelmat tuovat mukanaan ja mitä tarinoita kunniavieraat kertovat meille? Siihen voit vaikuttaa sinäkin, sillä otamme nyt vastaan yleisökysymyksiä kunniavierasohjelmiin. Kerro meille mitä juuri sinä haluat tietää vieraistamme ja lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen afureko@gmail.com, tai kirjoita kysymys suoraan kommentteihin!

Jotta ohjelma eivät olisi aina pellkkiä kysymys- ja vastauspaneeleita, kunniavierasohjelmien suunnittelijat yrittävät keksiä jotain uutta ja erilaista ohjelmaa joka vuosi. Tänä vuonna Noriaki Sugiyaman faneja hemmotellaan ainutlaatuisella tavalla! Saatte tehtäväksi luoda oman alkuperäisen hahmon, joka saattaa päästä Sugiyaman esitettäväksi conissa.

Piirrä hahmosta kuva ja anna sille nimi, ikä ja lyhyt taustatarina. Kirjoita hahmolle näyttelijän luettavaksi lyhyt repliikki tai monologi, jonka pituus on korkeintaan yksi minuutti ääneen luettuna. Sugiyama valitsee esitettäväkseen kolme hahmoa, joiden luojia ehkä odottaa jokin pieni palkintokin.

Lähetä kuvat ja hahmojen profiilit sekä repliikit sähköpostilla osoitteeseen afureko@gmail.com. Viestin tulee olla perillä jo conia edeltävänä viikkona; julkaisemme tarkan takarajan osallistumiselle mahdollisimman pian. 

Liitä kuva sähköpostiin tai käytä pilvipalveluita ja laita viestiin linkki kuvaan. Kuvat voivat olla digitaalisesti piirrettyjä tai skannattuja, mutta eivät kuitenkaan valokuvamanipulaatioita tai meemuja. Esitettävien hahmojen kuvat pyritään heijastamaan valkokankaalle, joten mahdollisimman hyvä laatu on poikaa! Myös ryhmätyöt ovat sallittuja – esimerkiksi kirjoittaja–piirtäjä-tiimit – mutta vain yksi työ per henkilö voidaan valita!

Kisailmoittautumisia otetaan vastaan 1.6.2012 kello 23:59 asti.

Tässä esimerkki alkuperäishahmosta ja sopivasta muodosta sähköpostiviestiin:

Hahmo: Esko, 16 vuotta
Taustatarina: Esko on kuollakseen rakastunut Maijaan, joka kuitenkin suosii Eskon veljeä Kimmoa. Esko on mustasukkainen mutta ei halua riitaantua veljensä kanssa. Eräänä päivänä koulussa on säkkijuoksukisa, jossa Esko ja Kimmo juoksevat vastakkain.
Repliikki: “Kimmo... Olet veljeni ja minulle rakas, mutta minun täytyy voittaa täällä tänään. Minun täytyy, koska silloin Maija ehkä huomaa minut! Kimmo, et taida tietääkään, että Maija pitää sinusta... Mutta jos tiedät ja vain esität tietämätöntä, niin anna minun tänään – vain tänään – olla yhtä hyvä mies kuin sinä! Katso minua, Maija! Voitan tämän säkkijuoksukisan sinun takiasi!” 
Kuva: http://i21.photobucket.com/albums/b255/Kyoudai-tachi/ESKO.png

 

Älä myöskään unohda Aki Hatan konserttia! Kello 19.00 lauantaina alkavassa konsertissa kuullaan mm. "Hare Hare Yukai" ja "Bouken Desho Desho" omanlaisina sovituksinaan. Liput lippupalvelusta tai conin infosta.

Kommentit

Anonymous
Onko hahmonluontiin sallittua osallistua, vaikkei Desuun olisikaan saapumassa?
Cilla
Hahmokisaan saa lähettää oman ehdokkaansa vaikkei itse coniin paikan päälle pääsisikään!
Sawnah
Deadline siis tällä viikolla? Onko sitä tarkkaa päivää tiedossa?
Lurkkis
Toivottavasti vielä ainakin huomiseen tahi torstaihin aikaa ;D Saisi skannailtuakin.
Salmiakki
Kirjoitetaankos hahmon tiedot ja repliikki suomeksi vai englanniksi? :))
Cilla
Hei kaikki, kisaan voi osallistua vielä koko tämän viikon ajan! Ja hahmojen tiedot ja repliikit tulisi lähettää ihan suomeksi, on helpompi kun ei tarvitse kääntää niitä erikseen suomeksi ohjelmaa varten :)

~C
Kiosa
Haittaako jos tosta hahmon tarinasta tulee vähän pitkä... :´D
Kiosa
Kun ajattelin että oisin voinut käyttää miun sarjakuvahahmoa mut huomasin että oon näköjään miettinyt tuota hahmoa vähän liikaakin kun muka lyhyeen esittelyyn menee puoltoista sivua... :´D
Cilla
Kiosa, hahmolla saa toki olla taustatarina mukanaan, mutta suosittelen että yrität hieman lyhentää sitä tuosta ja jätät jäljelle repliikin kannalta mielestäsi olennaisimmat ja mielenkiintoisimmat osat. Voittajahahmojen taustatarina luetaan ohjelman aikana ääneen yleisölle, ja yli puolentoista sivun mittaisen tekstin aikana yleisö saattaa unohtaa alkuosan :) On kuitenkin hienoa että käytät kisassa omaa ennalta keksimääsi hahmoa!

~Cilla
Kiosa
Ahhahhaa, lähetin sähköpostissa kuvat ja esittelyn, toivottavasti tuli perille. Jotenkin kaiken tän sähläämisen jälkeen miusta tuntuu että miuta ei ainakaan valita... :´D Paitsi jos niitä osallistujia ei oo miun lisäks enempää kuin kaksi... :´D
Elli
Heissun!
Sitä vaan ajattelin kysäistä, että voiko näitä kuvia laittaa omiin gallerioihin? Esmes siis DeviantArtiin.
Cilla
Kiosa, hyvin tuli perille kuvineen kaikkineen!

Ja meidän puolestamme hahmokisan kuvia saa levittää ihan vapaasti, ovathan ne osallistujien omia tuotoksia :)

~C
Rin
Nooo~ Luulin et aikaa oli sunnuntaihin. :(

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!