Videoita, ort!

Kirjoittanut
Japsu

Oliko juuri se luento sen toisen päällä? Menikö mielenkiintoinen ohjelma sivu suun?

Ei hätää! Lähes kaikki Desuconin puheohjelma on videoitu, ja ohjelmavideot löytävät tiensä Desuconin kanavalle YouTubeen sitä mukaa kun videokuutit niitä ehtivät pureskella. Frostbiten puheohjelmista on vielä kymmenkunta julkaisematta, ja niiden jälkeen päästään toden teolla kesän ohjelman kimppuun.

Tässä kuitenkin pieni varaslähtö kesän Desuconin ohjelmavideoihin! Niidel pureutuu huippusuositulla YKSI ANIME, YKSI HAHMOKAARTI, YKSI JOHTAJA -luennollaan johtajuuteen animessa:

Tämän videon tie YouTubeen oli tavallistakin kivisempi, sillä tallennuskuutin pienen inhimillisen virheen vuoksi tämän ohjelman raakavideotiedostot korruptoituivat katselukelvottomiksi. Erityiskiitos tämän videon pelastamisesta kuuluu Lumpiolle, joka koodasi meille korjausohjelman jolla videot saatiin takaisin kuosiin! Teknisesti orientoituneet lukijat voivat suunnata StackExchangen puolelle lueskelemaan tarkempaa selitystä tapahtuneesta.

Kommentit

Pakke
Tuli tässä mieleen onko Jussi Karin "KATSOT ANIMEA VÄÄRIN" luentoa tulossa Youtuben puolelle ollenkaan?
Heli
Missasin pikkulavalla tanssiesityksen jonkun toisen ohjelman takia ja olisin halunnut nähdä Utapuri-esityksen. Sain tietää siitä itseasiassa vasta noin vartti sitten, joten voin turvautua vain videotallenteisiin. Voisiko joku ystävällisesti vastata, että onko ne tallennettuna vai ei, ja mahdollisesti katseluun joskus tulossa, jotta tämä otaku pääsee tietämättöyydestään yli? Kiitos muuten parhaasta Desusta ikinä! :)
Uguukawai
Onko kesän luennoista tulossa torrenttia?
Skwrl
Koskas loput luennoista saadaan katseltaviksi, joko YouTubeen, torrenttina tai jossain ihan muussa muodossa?
Kesätöiden vuoksi jäi koko Desu väliin, joten olisi mukavaa olla hengessä mukana ja sivistää (..?) itseänsä edes näin jälkikäteen :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!