Haluatko tehdä ohjelmaa vuoden 2013 Desuconeihin?

Kirjoittanut
Hoothoot

Vuosi vaihtuu ja Desuconin pimeyden voimilta suojautumisen vastaavuus, kotoisammin ohjelmavastaavuus, siinä samalla. Jos asiaa katsotaan kronologisesti tekee se minusta — viidennestä ohjelmavastaavasta — Dolores Pimennon eli koko Potterversumin vihatuimman hahmon. Aivan yhtä kamala en kuitenkaan aio olla, vaikka kissat ovat lähellä sydäntäni ja tahdon hommaan kuria ja järjestystä.

Ohjelmavastaavan työhuone - tai sitten ei!

Ohjelmavastaavan työhuone - tai sitten ei!

Desuconissa olen toiminut nyt viiden tapahtuman ajan cosplayvastaavana, mutta jo viime talvena päätin, että nyt on aika pitää välivuosi cosplaysta, vaikka se rakas osa-alue onkin, ja lähteä kohti uusia haasteita! Ohjelmanpitäminen on lähellä sydäntäni, vaikka siinä olen vielä suhteellisen tuore kasvo olenkin, joten vapautuva ohjelmavastaavan paikka kiinnosti. Onni osui kohdalle ja tässä sitä sitten ollaan - innostuneina ja valmiina tuomaan lisää laadukasta ohjelmaa Desuconeihin!

Ohjelmanpitämisessä rakastan itse sitä tunnetta, joka syntyy, kun perehtyy vielä tarkemmin valitsemaansa aiheeseen ja huomaa sitä kautta fanittavansa sarjaa. Desuconia sanotaan burgericoniksi ja se on tavoitteeni tänäkin vuonna: saada ohjelmapitäjät ja ohjelmaa seuraavat viihtymään, oppimaan uutta ja löytämään uusia ulottuvuuksia omasta tiedonjanostaan! Ja rakastamaan animea (entistä enemmän!).

Jintain iloiset keijutkin rakastaisivat animea! :D

Jinrui wa Suitai Shimashitan iloiset keijutkin rakastaisivat animea! :D

Koska toivon tulevasta Desuvuodesta vähintään yhtä onnistunutta kuin aiemmista vuosista, aloitetaan puhe- ja työpajaohjelman kerääminen tänä vuonna hyvissä ajoin. Ohjelmaa voi tarjota talvella 16.–17.2.2013 järjestettävään Desucon Frostbiteen, kesän kolmipäiväiseen, 14.–16.6.2013 järjestettävään, Desuconiin tai halutessasi vaikka molempiin tapahtumiin!

Alustavien ohjelmalupauksien mukaan Desucon Frostbitestä on jo tulossa ohjelmaltaan hieno tapahtuma, mutta lisää ohjelmaa tarvitaan aina ja siksi Desucon (ja minä!) on kiinnostunut myös siitä, mitä sinun ohjelmaideasi voi tarjota tapahtumalle! Mikäli siis olet jo pohtinut animeen, mangaan, japanilaisiin peleihin, näihin liittyviin fandomilmiöihin tai muuten Desuconien teemaan sopivia ohjelmaideoita, laita mailia osoitteeseen Hoothoot@desucon.fi ja keskustelemme ohjelman sijoittumisesta, aikatauluista ja muusta tärkeästä lisää! Tarkkaa aikarajaa ei vielä ole eikä minkään tarvitse olla sitovaa, kunhan muistat, että juuri sinun ideasi saattaa kiinnostaa myös suurempaa kuulijayleisöä!

Takamina toivottaa onnea!

 AKB0048:n Takamina toivottaa onnea kaikille tuleville ohjelmanpitäjille!

Kommentit

Sawnah
Onnea Hootille uudesta tittelistä ja vastuualueesta :3
Hitori
En malta odottaa ensi vuoteen xDD Millonkoha kerrotaan taas myyntipöydistä? xDDD
Tapani
Onnea onnea, ja menestystä uudessa tehtävässäsi!

Kun ensimmäinen taidekujalainen kyselee myyntipöytiä yli 5kk ennen conia, niin voidaan kai Frostbiten hypetys julistaa alkaneeksi? :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!