Desucon ei ole valmis

Kirjoittanut
Ana

Heippistä!

Conikesä 2012 alkaa olla päätöksessään (Tracon on jo syksyllä) ja matkan varrelta on kasautunut taas uskomattoman hienoja muistoja. Omalta osaltani kiertue huipentui pari viikkoa takaperin, kun läksimme Desuconin sidosryhmävastaava Pekka "Rashkul" Myllerin ja Chotto!Chocolaten tyttöjen kanssa kohti Tanskaa! Norwegianin lento DY3161 starttasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta jo aamuseitsemältä perjantaiaamuna ja suuntana oli Tanskanmaan ylpeys, Genki

Söpöyttä myyntipöytäsalissa!

Näiden näkeminen conipaikalle saavuttaessa hymyilytti väsymyksestä huolimatta. :3

Ihan sattumalta reissuun ei lähdetty. Genkin edustajia on Desuconissa näkynyt niin Frostbitessa kuin kesänkin Desuconissa, ja meillä saattoi olla jotain tekemistä säveltäjäguru Kouhei Tanakan päätymisessä Genkin kunniavieraaksi. Nyt reissuun lähdettiin vastavuoroisesti tarkastelemaan danskien coninjärjestelytaitoja. Sanalla sanoen puuhaamme siis läheisessä yhteistyössä pohjoismaalaisten tuttujemme kanssa. Kaikenmoista vastaavaa kuviota on luvassa tulevaisuudessa Suomenkin suuntaan, mutta niistä Pekka kertoilee luultavammin hiukan myöhemmin syksyllä. 

Suomen viileään kesään tottuneena Roskilden kaupungin auringonpaiste ja 30 astetta hellettä tuntuivat jo ihan tropiikilta. Etelänmatkalla voi siis nähtävästi lähteä lähemmäksikin!

Hendanen Brian

Genkistä löytyi myös Hendanen Suomen coneissa ahkerasti kiertänyt Brian!

Pienestä reissuväsymyksestä huolimatta koko viikonloppu oli aivan huikea. Uusien kontaktien, ystävien ja kokemusten lisäksi mukaan tarttui kaikkea muutakin jännittävää. Yhdestä jutusta kerromme tosin enemmän vasta myöhemmin syksyllä.. :)

Genkistä conina on luvassa enemmän infoa (ja parempia valokuvia) lähiaikoina kun Pekka saa oman raporttinsa Desublogiin. Chotto!Chocolaten reissukuvia voi tarkastella täältä.

Uusien, aivan huippujen pohjoismaisten tuttujen lisäksi ehkä tärkein havainto reissusta oli kuitenkin se että Desucon conina ei ole mitenkään valmis. Kesän conin kanssa isommilta multifaileilta vältyttiin melkeinpä täysin, ja muutenkin palaute tuntuu menevän aina parempaan suuntaan. Jatkuvan parantamisen myötä mieleen on hissuksiin hiipinyt ajatus siitä, että Desucon olisi joltain osa-alueiltaan jo täysin valmis. Ei ole. 

Sankarit meidokahvilassa, kuvaajana C!C:n Tanja Parviainen

Conilauantaina meidokahvilassa hymyilytti hyvin nukutun hotelliyön jälkeen.

Muissa coneissa käyminen avaa silmiä juuri sen osalta, että tutut jutut voidaan jossain tehdä aivan toisin ja ratkaisu voi toimia. Suomen coneissa ideat ovat yleensä aika hyvin ristiin kopioituja, joten uusia ajatuksia saa paremmin ulkomailta. Tulemmekin jatkossa reissaamaan ahkerasti ulkomaalaisissa coneissa ja suosittelemme samaa kävijöillemmekin! Tiedätkö jonkun ulkomaisista coneista löytyvän asian, jota ei Suomesta löydy, tai joka on toteutettu muualla aivan toisin? Kerro siitä meille! 

Uusi desukausi starttaa virallisesti ensi lauantaina Traconissa. Tällöin käynnistyy myös Desucon Frostbiten ja DesuTalksin lipunmyynti. Lippuja myydään ensimmäinen viikonloppu ainoastaan Traconissa, joten omansa kannattaa hakea mikäli paikalla on! Verkkokauppaan liput ilmestyvät seuraavana maanantaina.

Nyt alkavalla kaudella juhlimme Desutapahtumien 5-vuotista taivalta, ja tämänsyksyinen DesuTalks onkin jo 10. desutapahtuma kautta aikojen. Alkava desuvuosi päättyy loppukesästä risteilevään DesuCruiseen, mutta sitä ennen on luvassa jo mainitun Talksin lisäksi talvinen, tällä kertaa helmikuussa pidettävä Desucon Frostbite mm. comebackin tekevällä meidokahvilalla ja henkeäsalpaavan hienoilla iltabileillä ja kesäisempi kestosuosikki, Desucon ensi vuoden kesäkuussa. Tavoitteenamme on tehdä molemmista coneistamme omanlaisiaan huikeita kokemuksia niin, että Frostbite ei olisi pelkkä talviversio Desuconista, vaan selkeästi oma kokonaisuutensa. Tähän pääsemme yhdistelemällä niin uutta kuin vanhaakin. Desuconien kestosuosikit ovat siis mukana jatkossakin, mutta silmät kannattaa pitää avoinna myös uusien juttujen varalta.

Alkava syksy näyttää mitä kaikkea desutapahtumilla onkaan seuraavaksi tarjottavanaan. Tervetuloa mukaamme matkalle!

Kommentit

ARI
Kesän Desucon 2012 oli ensimmäiseni. Ja ensimmäisen aina muistaa. Tapasin kauan salaisuuksina pysyneet ropefoorumikaveri, olin kasvotusten Sugiyama-sanin kanssa ja rahaa paloi enemmän kuin koskaan. Muistot tästä kokemuksesta lämmittävät minua, vaikka nyt on kylmä, märkä ja ailahteleva syksy.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!