Osaksi ihanuutta - hae meidoksi! Haku sulkeutunut!

Kirjoittanut
Luminescence

Edit2: Haku on sulkeutunut! Kiitos kaikille hakijoille. Suuren hakija määrän takia päätösten tekemisessä saattaa kulua muutama päivä. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan tuloksista sähköpostilla.

Edit: Meidohaku on nyt käynnissä! Hoidan tällä kertaa haun sähköpostin kautta. Kiinnostuksesi voit ilmaista lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen luminescence@desucon.fi ja saat paluu viestinä sarjan kysymyksiä joihin vastaamalla olet hakenut meidoksi. Meidoksi voi siis hakea Frostbiten aikaan yli 15-vuotta täyttänyt henkilö. Butlereita ei meidokahvilassa tällä kertaa tule olemaan, mutta träppi on ihan mahdollinen. Älä siis anna sukupuolen rajoittaa, vaan laita hakemus! Muita lisätietoja voit kysyä joko kommentilla tässä (kannattaa kuitenkin ensin katsoa löytyykö sieltä jo vastaus) tai lähettämällä sähköpostia. Hakemuksia otan vastaan ensi viikon loppuun eli 4.11 saakka. 

Heips kaikki!

Täällä kirjoittelee ensimmäistä kertaa Desucon Frostbiten uusi meidokahvilavastaava Ilse. Desucon Frostbiteen on vielä aikaa, mutta kulisseissa tapahtuu koko ajan. Itse olen miettinyt kahvilajuttuja jo siitä lähtien, kun minulle vastaavuus hiukan yllättäen tuli. Olen kuitenkin koko tämän ajan ollut innoissani, eikä tämä innostus tunnu tästä mihinkään vähenevän!

Ihanuutta japaninmaalta

Niin kuin jo mainitsinkin, Frostbiteen on vielä aikaa, mutta nyt on aika aloittaa teille kävijöille näkyvä meidokahvilaan liittyvä toiminta. Tarkoitus tietysti olisi saada aikaan paras mahdollinen meidokahvila ja mitä olisi meidokahvila ilman ihania meidoja! Ensimmäinen asia on siis etsiä ne ihanat meidot. Mikäli meidona toimiminen muiden ihanien tyttöjen kanssa kuulostaa juuri siltä mitä haluaisit tehdä, seuraathan tarkkaan näitä sivuja. Ihan lähipäivinä pitäisi meidohakulomakkeen ilmestyä tänne. Täytäthän siis hakemuksen. Ehkä juuri sinä voit olla se, joka tekee asiakkaan kokemuksesta sen kaikkein ihanimman.

 

Toki teidän muidenkin kannattaa olla tarkkana, jos tuleva kahvila tai vaikkapa ihan yleisesti meidot kiinnostavat, sillä jotain kivaa on tässä pitkässä ajassa ennen conia tulossa. Koska tarkoitus on tehdä kahvilasta paras mahdollinen, kuulisin mielelläni myös mahdollisten asiakkaiden mielipiteitä ja toivomuksia. Kerrothan siis mitä haluaisit nähdä tai kokea Frostbiten meidokahvilassa - ehkä se vielä toteutuu!

 

Ilse ”Luminescence” Nikula

Desuconin meidokahvilavastaava

Luminescence@desucon.fi

Kommentit

Bizara
Saako tiedustella, saako tästä millaista palkkaa/matkakulukorvausta/majoitusta ja sen suuntaista vai ilmoitetaanko tästäkin myöhemmin? .D Näin vanhempien vakuutteluksi pitäisi varmaan tietää.
Ichi``
Onkos tässä ikärajaa? Esim 18? Ja mitenkäs työpäivien pituus? Myös noiden meido pukujen saamista kyselisin, saako ne sitten paikan päältä vai pitääkö hankkia itse oma? Haluaisin myös tietää millainen työnkuva olisi kyseisillä meidoilla? Kiitos jos vastaatte olisin todella kiinnostunut! ^^
Luminescence
Bizara: Meidoille kuuluu suunnilleen samat edut kuin normaalisti vänkäreillekin. Muistaakseni edut ovat majoitus (sibeliustalolla), ruokaliput kummallekin conipäivälle, ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan. Työvoimapaidat eivät kuulu meidoille. Mekkonsa saa ostaa itselleen halutessaan varsinaista ostohintaa edullisemmin. Siinä ne merkittävimmät.
Luminescence
Ichi``: Meidoille ei ole ikärajaa. Viikonlopun aikana työtunteja tulee yhteensä kuusi ja ne jakautuvat lauantaille ja sunnuntaille. Lisäksi jokaisen meidon oletetaan osallistuvan joulukuun alussa järjestettävään meidokoulutuspäivään sekä pääsevän paikalle Lahteen perjantaina ennen con lauantaita. Mekot tilaa Desucon ja sen voi ostaa itselleen tapahtuman jälkeen halutessaan varsinaista ostohintaa edullisemmin. Periaatteessa meidon työ on tarjoilla asiakkaalle hänen tilaamansa kahvilatuotteet, mutta oikeasti tärkein tehtävä on saada asiakas tuntemaan olonsa täydellisen mukavaksi näin lyhyesti sanottuna.
nuoret
niin pääsiskö 10 ja 11 v sinne meidoksi? Olisko meillä mahdollisuus jos kysytään vanhemmilta lupa? :)
Miu
...Ja meidoksi halukkaan ulkonäöllä ei toivottavasti ole mitään väliä?;)
hmm...
Sinänsä houkutteleva... mutta olen lupautunut cossaamaan jompana kumpana päivänä viiksekästä vanhahkoa miestä , joten tuskimpa sinne kelpuutetaan naista jolla on miehen maskeetaukset päällä. ಠ‿ಠ
.
Saisko sinne yhden träpin meidoksi?! ;3
Hetalia-.......
siis pitääkö meidon asu ostaa itse vai saako sieltä lainaksi?
Lita K
Jos asussa on lyhyet hihat, voiko sen alla käyttää pitkähihaista/käyttää siistejä irtohihoja? Olisin erittäin hyvin kiinnostunut tähän hommaan, mutta pelkään etten pääse koska olen nuorena tehnyt hieman tyhmyyksiä käsivarteen.
Luminescence
Lita K: Tarkoitus olisi, että kaikkien meidojen asut olisivat mahdollisimman yhtenäiset lukuun ottamatta ihanan talvisesta karvakankaasta tehtäviä asusteita. Kuitenkaan ei pitkähihainen haittaisi, jos sen saa näyttämään siltä, että se on osa asua. Kannattaa ehdottomasti laittaa hakemus niin katsotaan miten käy, tuommoiset asiat on aina jotenkin selvitettävissä.
Luminescence
Hetalia: Asua ei tarvitse ostaa itse. Desucon hankkii puvut jokaiselle valituksi tulleelle meidolle. Mikäli meido itse haluaa voi hän tapahtuman jälkeen ostaa mekon itselleen Desuconilta.
Luminescence
.: Ei se mahdottomuus ole. Katsotaan nyt kuitenkin ensin mitä hakemusten joukossa tulee.
Luminescence
nuoret: Tarjoilijan työ on raskasta ja vaikka työtunteja viikonlopulle ei tulekkaan kovin montaa on 10 ja 11 vuotta silti liian nuori.
Luminescence
Miu: Meidon tulee olla siisti ja huoliteltu, muita ulkonäkökriteerejä ei ole.
Riekku
Onko 14-15 vuotiailla mitään mahdollisuuksia? Millä perusteella meidot valitaan hakijoiden joukosta? Kuinka suuri osa hakijoista on aikaisempina vuosina päässyt töihin?
Miu
Hienoa. Kysyn vielä, ovatko lyhyet (ns. Poikatukka tai hieman pidempi) hiukset "haitaksi"/meidolle sopimaton ominaisuus?
toiveikkaat
Onko 11-13 liian nuori , sillä on itselläni on kokemusta: Kahvien tuonti perheelle aamuisin, tarjoilun roolia koulumme luokkiksissa, olen ollut pien-kahvilassa hetken aikaa tarjoilija ja kaverilla : Sama luokkisten suhteen, yhdessä ruokapaikassa tarjoilemassa ruokaa. HUOM!!!! Ilmoituksessa ei ollut ikärajaa!!
toiveikkaat
+ Kun olemme olleet luokkiksissa tarjoilijoina ollemme aloittaneet jo työt klo: 12.00- 21.00 :)
Antti "Ana" Myyrä
Hei nimimerkki toiveikkaat ja muutkin kommentoijat!

Desucon ei valitettavasti ota mihinkään hommiin alle 15-vuotiaita. Työ on luonteeltaan vapaaehtoistyötä ja vapaaehtoisillemme hankkimamme talkootyövakuutus ei kata tätä nuorempia lainkaan. Tämän vuoksi tästä ei myöskään jousteta.

Desuterkuin,
Antti 'Ana' Myyrä
Desuconin pääjärjestäjä
toiveikkaat
mutta pääsemmehän sentään Desuconiin, vaikka olemmekin tämän ikäisiä?
Luminescence
Miu: Hiusten pituus ei vaikuta valintaan.
iON
Hei~ Oletteko ajatelleet meidokahvilaan myös butleria? Itse olisin kiinnostunut kahvilahommasta paljon mutta näyttäisin träpiltä meido-mekossa :D
Moeli
Pääseekö edes 14 vuotias ?? ;_______________;
Luminescence
iON: Tänä vuonna meidokahvilassa tulee olemaan vain meidoja.
Misa
Moipsu. Kuinkas monta meidoa teillä olisi suunnitella sinne kahvilaan ottaa. iha vaan yleis kysymyksenä. Ja varmaan samat meidot ovat molempina päivinä, mutta työ ajat vain vaihetelevat.
Luminescence
Moeli: Ei pääse. Niinkuin Ana jo sanoi, ei Desuconiin voida ottaa alle 15-vuotiaita mihinkään hommiin.
Luminescence
Pahoittelen vielä erikseen kaikille alle 15-vuotiaille aiheutunutta harmia siitä, että ensin ilmoitin, että meidokahvilaan ei ole ikärajaa, vaikka Desuconiin ei mihinkään hommiin oteta alle 15-vuotiaita. Jos ihan otta puhutaan ei itselleni tullut mieleenikään, että alle 15-vuotias olisi kiinnostunut meidokahvilasta ja siellä meidona olemisesta. Ajattelemattomasti siis menin kirjoittamaan jotain, mikä ei sitten pitänytkään paikkansa. Pahoittelut vielä kerran. Muistakaa kuitenkin, että aina tulee uusia mahdollisuuksia ja myöhemmin kannattaa ehdottomasti yrittää!
Luminescence
Misa: Tarkoitus on ottaa 12 meidoa. Samat meidot tulevat olemaan molempina päivinä ja niinkuin sanoitkin vain meidojen työaikojen pituudet vaihtelevat lauantain ja sunnuntain välillä.
Tyhmäkysymys
Tämä saattaa olla nyt hieman tyhmä kysymys, mutta eihän meidoksi oteta edes niitä jotka täyttävät kyseisenä vuotena 15? Kiitos jo etukäteen jos vastaat. (:
pojuyde
Saako pojutkin hakea kahvilaan :33?

Ansaksi tai edes butleriksi(kannattaa ottaa huomioon, että sukupuolijakauma desun kävijöillä on about 50/50, että vink vink.)
Luminescence
Tyhmäkysymys: Ei, jos et ole jo täyttänyt Frostbiteen mennessä. et voi päästä meidoksi. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti kokeilla ensi kerralla, mikäli silloin vielä kiinnostaa. :)
Luminescence
pojuyde: Tänä vuonna ihan tietoisesti haluan kahvilaan vain meidoja. Kuten aikaisemminkin jo erään kysymykseen vastasin, ei träpin ottaminen ole millään tapaa mahdoton ajatus. Kannattaa siis laittaa hakemus mikäli ajatus kiinnostaa.
Kiku
Ihan näin mielenkiinnosta kysyn, että millaiset tämänvuotiset meidopuvut tulevat olemaan?
Luminescence
Kiku: Tämän vuoden meidomekko on kivasti talveen ja Frostbiten väreihin sopivasti vaaleansini-valkoinen. Lisäksi asuun tulee kuulumaan jotain pientä talvista kivaa.
Mikuri
Milloin se hakulomake tulee? Innolla odotan hakemista! :3
Luminescence
Mikuri: Päätinkin hoitaa meidohaun hiukan eri tavalla, eli lomaketta ei tulekaan vaan hakemukset lähetetään suoraan minulle sähköpostiin. Ensimmäinen sähköposti on ilmoitus minulle siitä, että olet kiinnostunut kahvilasta ja sen jälkeen saat minulta paluu viestinä kysymykset joihin sitten vastailet. Näiden vastausten perusteella valitsen sitten meidot. Lisätietoa vielä tästä huomenna tässä samassa blogipostauksessa!
ella
Mihin aikoihin meidokahvila on auki lauantaina ja sunnuntaina? Onko meidoille jotain kokorajoitusta, tai siis lähinnä sitä että jos on muuten M-kokoinen, mutta isot tissit, mahtuuko puku?
Luminescence
ella: Meidokahvilan tarkkoja aukioloaikoja ei ole vielä päätetty. Lauantai aamuna kuitenkin luultavasti aukaisemme joskus 10-12 ja menemme kiinni 18-20 ja sunnuntain auki 10-12 ja kiinni 14-16 välisenä aikana. Meidomekot tilataan jokaiselle erikseen mahdollisimman sopivan kokoisina, mutta en tietenkään voi luvata, että jokaiselle löytyisi täydellinen koko valmiina. Mekkoja voi ja saakin kuitenkin muokata itse itselleen sopivammaksi kuitenkin niissä rajoissa, että muutokset eivät heti näy tavalliselle katsojalle.
Hanna
Ellan kysymykseen liittyen, minkälainen mitoitus puvuissa ?
Luminescence
S koossa olkapäät 34-36 cm, rinnanympärys 81-84cm, vyötärö 60-63cm ja lantio 85-88cm
M koossa olkapäät 37-38cm, rinnanympärys 85-88cm, vyötärö 64-67cm ja lantio 89-92 cm
L koossa olkapäät 38-39cm, rinnanympärys 89-92cm , vyötärö 68-72cm ja lantio 93-96cm
XL koossa olkapäät 40-42cm, rinnanympärys 93-98cm, vyötärö 73-78cm ja lantio 97-100cm

Mekot ovat jonkinlaisen aasialaisen mitoituksen mukaisia, joten koot eivät todellakaan vastaa esimerkiksi Euroopan vastaavia. Kuten sanoinkin, kaikille tulee sama mekko, mutta käsistään kätevä meido voi sitä tarvittaessa muokata itselleen sopivamman kokoiseksi.
Mursu
Lueskelin tuota edittiä, ja silmiin pisti kohta, jossa sanottiin että Frostbiten aikaan pitäisi olla yli 15. Tarkoittaako tämä siis, että siihen mennessä pitää olla täyttänyt vähintään 16 vuotta, että voi päästä meidoksi?

Tyhmä kysymys ehkä, mutta olen vähän tyhmä itsekin :D
Hohoo
Hehe tässä ainakin yksi mahdollinen träppi ;D Pitää laitella hakemusta eteenpäin~
Luminescence
Mursu: Se tarkoittaa sitä, että pitää olla 15 tai yli.
Wiol
Ei kai yksi lävistys haittaa jos meidoksi pääsee? Oma lävistykseni on kuitenkin sopiva ulkomuotooni ja ei haittaa mitään.
Nafa-otus
Mikäli oikein ymmärsin; pitääkö mekko maksaa sitten itse?
Oku-chan^^
Mmm~ Taidankin hakea meidoksi vaikka muuta menoa onkin, olen aina halunnut kokeilla miltä tuntuisi olla kunnon meido~^^
Luminescence
Wiol: Lävistys ei haittaa.
Luminescence
Nafa-otus: Ei. Desucon ostaa jokaiselle valitulle meidolle mekon. Mekon SAA tapahtuman jälkeen ostaa itselleen jos haluaa.
LO
Hmm, kiinostais mutta en tiedä uskaltaisinko XD
Jenna
Hei
Onko mahdollisesti tietoa suurinpiirtein missä ja milloin koulutuspäivä pidettäisiin? Mietin vain, kun Tampereella asuvana en pystyisi ainakaan arkipäivisin kulkemaan kamalan kauaksi.
Luminescence
LO: Eihän hakemisesta ikinä mitään haittaa ole :)
Luminescence
Jenna: Koulutuspäivä sijoittuu viikonlopulle ja järjestetään joko Tampereella tai Helsingissä.
Sapparo
Mikäli kesän desuconiin tulee meidocafe, hakijoita on täältä päin tulee hakijoita ja paljon!
Muuka
Koskas nuo onnekkaat meidoiksi valitut sitten saavat tietää asiasta? Entäs he, joita ei valittu? Ilmoitetaanko heille asiasta?
Luminescence
Muuka: Kaikille ilmoitetaan mahdollisimman pian päätösten tekemisen jälkeen. Tänä vuonna hakemuksia tuli vaan hurjan paljon niin päätösten tekemisessä menee muutama päivä. Keskiviikkoon mennessä kuitenkin pyrin jokaiselle hakeneelle ilmoittamaan jotain.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!