Luukku 3: Miittisi Desucon Frostbiteen?

Kirjoittanut
Hoothoot

 

Desucon Frostbitestä on mahdollista varata miittiaikaa esimerkiksi cosplayryhmällesi, tietyn foorumin porukalle tai muuten vain kauempaa yhteen kokoontuvan kaveriporukan käyttöön. Virallinen miittitilamme VIP-parvi on miittiporukoiden käytössä koko viikonlopun.

 

keijomiitti

Viikonlopun söpöin miitti on tietenkin keijomiitti! 

VIP-parvelle mahtuu korkeintaan noin 30 miittiläistä. Parvelta löytyy istuinryhmiä, jotka on valitettavasti ainakin osittain kiinnitetty lattiaan. Tilassa ei siis voi järjestää aktiivisia leikkejä tai muuta ohjelmaa. Kulku VIP-parvelle kulkee ravintola Lastun läpi, joten miittitiloihin on kuljettava rauhallisesti eikä juoksemista suvaita. Koska miittitila on samassa tilassa ravintolan kanssa, toivotaan kaikilta miittiä varaavilta sitoutumista hillittyihin äänenvoimakkuuksiin. Parvi on pidettävä siistinä ja miitin aiheuttamat roskat on heitettävä roskakoriin.

Lauantain vapaat miittiajat

11:00 - 12:30

17:30 - 19:00

19:00 - 20:30

Sunnuntain vapaat miittiajat

11:00 - 12:30

12:30 - 14:30

14:30 - 16:00

Virallisten aikojen ulkopuolelta on mahdollista varata miittitilaa, mutta näistä sovitaan aina erikseen.

Kaikki miittiajat varataan "aikainen miitinvaraaja tilan nappaa" -periaatteella. Miittiaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive. Kaikki toiveet pyritään toteuttamaan. Miittiajat varataan osoitteesta Hoothoot@desucon.fi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!