Kalenteri 16: Kolmas ohjelma-adventti

Kirjoittanut
Hoothoot

E..e..ei si-si-sillä että haluaisin ju-ju-julkaista lisää o-o-oh-ohjelmaa, bakat...Äl-älkää ku-ku-ku-kuvitelko liikoja. Hmph!

Kona on paras

 Takanashi "Tsuunipööpötin" Rikkan ohella Furugoori "Frau Koujiro" "Hönkijähikky" Kona on syyskauden 2012 paras animetyttö.

Joulu lähestyy uhkaavasti ja paketit paketoituvat joulukuusien alle odottamaan aattoillan ihmettä. Löytyykö kivoista papereista uusi iPad vai pörrösukat ja suklaata, sen näemme jo viikon päästä. Sitä ennen monilla on vielä loppuvuoden koesikermää kouluissa ja muissa oppilaitoksissa ja työpaikoillakin viimeisiä projekteja pukkaa. Kaikkea tätä kuumeista odotusta ja vuoden loppumisen apatiaa valaisemaan julkaistaan Desucon Frostbiten kolmas ohjelma-adventti!

Tällä viikolla julkaisuissa halataan lapsuusmuistoja ja pureudutaan kenties juuri niihin sarjoihin, peliin ja elokuviin, joiden vuoksi sinäkin olet Desucon Frostbiteen lipun ostanut!

 ☆彡  ★彡  ☆彡  ★彡

Ghibli osana elämää

Mikko "Stampede" Pesola ja Ida "Mindlessss" Virkkala

Studio Ghibli on yksi aikamme tunnetuimpia animaatiostudioita, muidenkin kuin vain animefanien keskuudessa. Tässä ohjelmassa kaksi animefania palaavat aikaan, jolloin he ensimmäistä kertaa tutustuivat Ghiblin elokuviin. Miten tämän studion elokuvat ovat vaikuttaneet animen harrastamiseen? Entä elämään yleensä? Tässä keskusteluohjelmassa myös katsojat pääsevät kertomaan omia kokemuksiaan koskien näitä elokuvia, eli jos Ghibli on lähellä sydäntäsi niin saavuthan paikalle!

☆彡  ★彡  ☆彡  ★彡

Kingdom Hearts – Dynastian loppu?

Reetta Savaloja

Kun Square Enix ja Disney lähtivät treffeille, syntyi menestykäs pelisarja Kingdom Hearts. Ensimmäinen peli oli täysi menestys, ja kymmenen vuoden voittoputki jatkuu edelleen… mutta kuinka kauan? Hurauta Gummi-aluksellasi paikan päälle muistelemaan kuka olikaan Sora, miksi sarja on niin suosittu, ja kuinka kauan sitä kolmatta osaa jaksaa oikein odotella? Sisältää kevyitä spoilereita pelien juonesta.

☆彡  ★彡  ☆彡  ★彡

Pokémon vs. Digimon

Mikki Wasara

Jos olet joskus ollut lapsi, mikä on aika todennäköistä, olet varmasti mahdollisten ystäviesi kanssa usein kiistellyt tästä kysymyksestä: Kumpi on parempi, Pokémon vai Digimon? Liian monta kertaa ei siihen olla saatu vastausta, mutta nyt saadaan! Kattavassa luennossa pureudutaan taskuhirviöiden ja digitaalihirviöiden alkuperään, niistä tehtyihin peleihin ja niiden animeversioihin. Nyt selvitetään kumpi on parempi!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!