Luukku 13: Desupipo on joulun paras lahja!

Kirjoittanut
Cruise-aneki

Jos joululahjoja on vielä hankkimatta, niin nyt kipin kapin Desukauppaan tilaamaan desupipo! Ai pelkkä pipo? No ei todellakaan, tällä legendaarisella tekstiilikappaleella on enemmän käyttötapoja kuin voisit kuvitellakaan! Esittelen seuraavaksi tusinan verran tilanteita, joissa desupiposta on hyötyä, apua ja iloa joulun aikaan. Taustamusiikiksi sopii vaikka 12 days of Christmas.

 

pipojoulu01

Joulusiivoukseen desupipo on verraton apuväline. Jos pöydälle kaatuu glögiä tai tietokoneen ruutua pitää hiukan puhdistaa, desupipo hoitaa homman kuin leikiten!

 

pipojoulu02

Jouluvalmisteluissa desupipo kannattaa pitää käden ulottuvilla. Jos piparit uhkaavat palaa uunissa, eikä uunikinnasta näy mailla eikä halmeilla, desupipo pelastaa jälleen! (Emme vastaa mahdollisista palovammoista, testaaminen omalla vastuulla!)

 

pipojoulu03

Ympäristöystävällisyys on päivän sana, miksi siis et paketoisi joululahjoja kierrätettäviin, kestäviin ja monikäyttöisiin desupipoihin? Ainakin kaikki todella hyvät lahjat, kuten kylmä käteinen tai kultasepänliikkeen kovat paketit mahtuvat desupipoon mainiosti! Hiukan lahjanarua tai muuta nauhaa ympärille ja kyllä kehtaa paketit asetella kuusen alle.

 

pipojoulu04

Hiukankin ompelutaitoiset muokkaavat desupipoista melkein mitä tahansa joululahjaksi kelpaavaa. Miltä kuulostaisi lämpötyyny niskasärkyjä potevalle veljelle (tarvitset vain puuroriisiä desupipon täytteeksi ja ompelukoneen) tai hikipanta sporttiselle siskolle? Ainakin omat sisarukseni saavat tänä vuonna vain desupipolahjoja, ja ovat varmasti niistä mielissään!

 

pipojoulu05

Jouluaaton pukeutuminen on yleensä kovin tylsää, kukapa tahtoisi pitää aina samanlaista tonttuhattua. Ole sinäkin erilainen nuori tai vähän vähemmän nuori, ompele kulkunen koristamaan desupipoasi ja jo on joulumieltä riittämiin!

 

pipojoulu06

Mikäli muu juhlaväki pitää jouluvaloja turhan kirkkaalla, kun itse vielä kaipaisit kauneusunia, himmentää silmille vedetty desupipo turhan valosaasteen varsin tehokkaasti.

 

pipojoulu07

Kaikki eivät kuitenkaan saavu juomaan glögiään ajoissa ja mikä onkaan surullisempaa kuin mukissa haaleaksi jäähtynyt joulujuoma? Laita desupipo mukin päälle ja huomaat miten pipon loistavat lämmöneristysominaisuudet pitävät juoman lämpimänä pidempään!

 

pipojoulu08

Kylmät juomat puolestaan pysyvät mukavan kylminä, kun ne sijoittaa lumella tai jääpaloilla täytettyn desupipoon!

 

pipojoulu09

Joulunpyhien pitkillä auto- tai junamatkoilla desupipo muuttuu käteväksi niskatyynyksi, kun täytät sen esimerkiksi lapasilla ja kaulaliinalla. Tähän tyynyyn nojailemalla voit nauttia rentouttavasta unesta koko matkan ajan. (Suositellaan muiden kuin kuskin käytettäväksi)

 

pipojoulu10

Joulusaunassa desupipo korvaa hyvin perinteiset pesusienet tai suojelee hiuksia turhan kovilta löylyiltä, kun sen kastelee viileällä vedellä.

 

pipojoulu11

Jääpaloilla tai lumella täytetyllä desupipolla voi myös viilentää ohimoita jos pikkusisarten metelöinti aiheuttaa päänsärkyä tai tapsantanssien jälkeen päähän on ilmestynyt mystinen kivistys.

 

pipojoulu12

Ja kun joulu on ohi, desupipoon on oikein kätevä pakata esimerkiksi joulukuusen hauraimpia koristeita, jotta ne ensi joulunakin ovat ehjinä ja käyttövalmiina. Mikäli siis muka raaskii pakata piponsa varastoon koko vuodeksi!

 

Mikä on sinun vinkkisi desupipon käyttöön?

Kommentit

Meg
Desupiposta saa kissalle tai koiralle oivan lelun kun sen myttää miten itse parhaaksi näkee ja sitten kietoo lankaa ympärille ja solmii sen<3
Sussu-Chan
Pakko saada tollainen pipo! Aivan mahtavalta näyttää :D Tosin toi oli viime vuonna mutta ihan sama (; Kyllä mä vielä tollasen saan >:D! Ja en kyllä hirveesti mitään vinkkiä keksi ://..Mut käytännöllinen toi on xD! ♥

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!