Luukku 20: Chottoisa Joulutervehdys

Kirjoittanut
Jakoavain

Tämän blogipostauksen kirjoittajina toimivat tanssiryhmä Chotto!Chocolaten jäsenet. Chotto!Chocolate esiintyy lauantaina Desucon Frostbiten iltabileissä. Lisää iltabileinfoa tulee lähipäivinä!

Hei!

Kohta on kulunut vuosi siitä kun esiinnyimme Desucon Frostbitessa ensimmäistä kertaa livenä. Tunnelma oli ihana ja jännitystaso yli 1000%. Kuluneen vuoden aikana esiintymisasumme ovat muuttuneet moneen kertaan ja tanssienkin määrä on kasvanut, mutta olemmeko me itse kehittyneet?

Toivomme ainakin että kova harjoittelumme ja kehityksemme näkyy myös yleisöön. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa ensimmäistä vuosipäiväämme kuin esiintymällä samassa paikassa mistä kaikki alkoi, eli tulevan Desucon Frostbiten iltabileissä tulee olemaan Chotto!Chocolaten ☆FIRST ANNIVERSARY MEGA DELUXE SHOW☆! Toivomme, että pääsette kaikki paikalle juhlimaan kanssamme!

C!C Rainbow (C) Pietepiet

Tällä kertaa teemme myös yhteistyötä Paul Veerin (Pietepiet) kanssa! Paul on Hollantilainen pelitaiteilija, joka tulee ensimmäistä kertaa Frostiin myymään taidettaan. Muun muassa suuri osa conien iltabileissä esiintyvän DJ Kozilekin albumien kansitaiteesta on Pietpietin käsialaa! Paul Veerin töihin voit tutusta lisää täällä: http://pietepiet.net/

Joulun iloa levittääksemme kuvasimme teille myös jouluvideon! Toivotamme kaikille mukavaa joulun odotusta!

 

Terveisin ♥C!C -tytöt♥

ps. Meillä on myös joitain salaisuuksia 。◕‿◕。

Kommentit

Niina
Aivan ihana, söpö ja piristävä :) Noi mekot on niin suloisia <3
Meg
NIIN SÖPÖÄ! >v<
Varsinkin se kohta kun kaikilta tippui pannat, huivit tmv. liiallisen heilumisen johdosta <3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!