Luukku 21: Metsähallin iltabileet palaavat!

Kirjoittanut
Ota-kun

Tervehdys conikansalle!

Luukku 21 myöhästyi hieman ja se julkaistiin vasta seuraavan päivän aamuyöllä, tälle on kuitenkin selitys. Eilen oli monella tavalla merkityksellinen päivä. Ensinnäkin puolivuotinen Japaninvaihtoni Osakassa loppui 21.12. eli tämä blogipostaus julkaistiin juuri niihin aikoihin kun lähdin laukkuineni kohti Kansain lentokenttää ja Suomea. Toinen merkittävä asia on tietysti itse blogin pääaihe eli tulevan Desucon Frostbite 2013 iltabileiden esiintyjien julkistaminen! :3

 Viimevuotiseen tapaan iltabileet pidetään Sibeliustalon Metsähallissa, johon mahtuu suuri yleisö pitämään hauskaa. Ajankohta on lauantaina 16.2. klo 20-01. Ulkona on todennäköisesti varsin arktiset olosuhteet, joten on varsin mukavaa, ettei uuvuttavan conipäivän jälkeen tarvitse lähteä ensi töikseen hankeen patikoimaan.

Aikataulusta sen verran, että edellisvuosista tuttuun tapaan alkuun esiintyy tanssiryhmät Chotto!Chocolate ja Show Cosplay yhdistys OF.

 

Chotto!Chocolate uusine promokuvineen valmiina

 

Tämän jälkeen DJ:t viihdyttävät loppuillan. DJ-vieraat ovat tällä kertaa: AKX, Blaztic, Discover the Wonders, Ensilumi, Melodicore, Nekasrof ja Kozilek. Lisää tietoa esiintyjistä ja tuotannosta pian iltabilesivuilla.

Aikaisemmista kerroista poiketen kiinnostuneita esiintyjiä ilmoittautui ennätyksellisen paljon, joten aivan kaikki halukkaat eivät päässeet mukaan. Luvassa on vanhojen tuttujen nimien lisäksi useita uusia, mutta varmaa on, että musiikkia saadaan kuulla laidasta laitaan pitkin iltaa.  

Odotan ja toivon näkeväni teidät kaikki Desucon Frostbiten iltabileissä. Tehdään tästäkin conivuodesta unohtumaton meille kaikille! Alla iltabilevastaavan malttamattoman innokas suhtautuminen tulevaan tapahtumaan. :3 

 

 

Hyvää joulun odotusta toivoo iltabilevastaava!

Kommentit

Fapio
Toivottavasti tänä vuonna äänentoisto olisi parempi kuin viime kerralla.

Bassot resonoi porras rakenteissa.
Ja yksi kappale jossa soittettiin korkeita taajuuksia
sattui monen korviin.
Awesomepastalover~
Onhan nämä iltabileet ikärajattomat?:3
Melodïcore
Awesomepastalover, pakko olla kun pääsalissa pidetään, vaikee coniporukkaa kuskata ulos koko rakennuksesta :D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!