Luukku 24: Lahja conikävijöille

Kirjoittanut
Hoothoot

Hyvää joulua kaikille Desuconin kävijöille!

Eilen ohjelmajulkistuksien yhdeydessä lupailin isompaa yllätystä ja tänään on aika sen paljastamiselle. Sitä ennen tarjoilen kuitenkin jouluisia animekuvia.

Oreimo

PH

SeibaRin

  Persona

K-on

Kuroshitsuji

 Sakura

Visuaalisen viihdykkeen jälkeen on hyvä palata asiaan eli olkaa hyvä:

Desucon Frostbiten ohjelmakartta

Tässä ei kuitenkaan ole vielä aivan kaikki! Esimerkiksi kunniavierasohjelman aikataulut selviävät myöhemmin ja pajaohjelmien ilmoittautumiset avataan tammikuussa. Pysykää siis kuulolla! Ja hauskaa joulua kaikille!

Ps. Mikä ohjelma kiinnostaa eniten? Mitä on aivan pakko päästä katsomaan?

Kommentit

Captain
Jos työvoimaksi kelpuutetaan ja sisäänkäyntioikeuden coniin saa, voisi ohjelmaa "Kingdom Hearts – Dynastian loppu" käydä katsomassa. Frostbite II saisi kunnian toimia viimeisenä conina, johon osallistun.
Ed
(En oikein tiedä minne tämä kysymys pitäisi heittää joten laitan sen tänne) Vähän kysyisin tuosta Workshop cosplay- ja larp-proppien näyttävämpään käyttöön -pajasta, että tarviiko kyseinen proppi olla mukana? Vai voiko olla jokin saman tapainen? Ongelmani on se, että alkuperäisen propin kanssa tulisi muuten kuljetusongelmia. :/

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!