Luukku 4: Tee se itse - ohjelmaa kunniavieraille!

Kirjoittanut
Drasa

Tämän tekstin ovat kirjoittaneet Cilla, Nita ja Myy Lohi, jotka ovat tehneet Desuconin kunniavierasohjelmaa jo ensimmäisestä Desuconista asti. Kunniavierasohjelman lisäksi he kirjoittavat Afureko -nimistä ääninäyttelyblogia, jonka löydät täältä.

Tervehdys desuttajille!

Me siskokset Cilla, Nita ja Myy Lohi olemme olleet järjestämässä monia Desu-tapahtumienkunniavierasohjelmia vuodesta 2010 lähtien. Viime vuosina kv-ohjelmissa on nähty haastatteluja,interaktiivista ja toiminnallista ohjelmaa, hahmokilpailuja ja vieraan harrastusten taikka erityistaitojen esittelyä. Hyväksi havaittujen formaattien lisäksi kehittelemme jatkuvasti uudenlaisia ohjelmaideoita tuleville kunniavieraille. Ensi helmikuun Desucon Frostbiten vieraaksi on juuri varmistunut kovan luokan seiyuukonkari Norio Wakamoto, ja herran vannoutuneina faneina suunnittelemme jo innolla hänen ohjelmiaan.


Olemme aina yrittäneet tuoda vieraan ja kävijät mahdollisimman lähelle toisiaan. Haastatteluissa onkin nykyään mukana erillinen yleisökysymysosuus, ja kävijät ovat saaneet lähettää kysymyksiä etukäteen sähköisesti. Olemme järjestäneet myös interaktiivisia ohjelmanumeroita, joissa katsojat on pyritty ottamaan mukaan toimintaan eri tavoin.

Myös kunniavieraan itsensä viihtyvyys on ehdottoman tärkeää. Kun käytännön asiat ovat järjestyksessä, vieraan ei tarvitse stressata niistä vaan voi rauhassa keskittyä ohjelmaansa. Kaikkia huippusiistejä ideoita ei valitettavasti pysty toteuttamaan. Tärkeintä on, että sekä kunniavieras että kävijät nauttivat olostaan!

Haastattelutilanne käynnissä


Tahdomme tarjota jokaisen Desu-tapahtuman kävijöille sekä vieraille parhaan mahdollisen tapaamisen, ja otamme ilolla vastaan palautetta järjestämistämme kv-ohjelmista. Mihin ohjelmaformaatteihin olet ollut erityisen tyytyväinen? Entä voisiko joitain jo nähtyjä kv-ohjelmia jalostaa vielä paremmiksi? Mitä jotain AIVAN UUTTA ja ennennäkemätöntä haluaisit nähdä conissa? Rohkeasti siis ehdottamaan, mitä haluaisit vielä nähdä ja kokea tulevien Desucon-tapahtumien kunniavierasohjelmissa!

Palautetta voi antaa suoraan kommentoimalla tätä blogitekstiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen afureko@gmail.com.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!