Luukku 2: Ensimmäinen ohjelma-adventti

Kirjoittanut
Hoothoot

Joulu lähestyy ja pian sen jälkeen koittaa jo Desucon Frostbite. Kunniavierasjulkistukset on jo tehty, joten seuraavana vuorossa on tapahtuman puhe- ja pajaohjelman julkaisu. Joulukuun jokaisena sunnuntaina ennen jouluaattoa julkaistaan palasia Desucon Frostbiten ohjelmakartasta eli yhteensä 12 ohjelmaa julkaistaan ennen virallista ohjelmakarttaa.

Ensimmäiseen erään valikoitui yksi luento, yksi paneeli ja yksi kisailuohjelma. Natasha Kihlakasken Gurren Lagann-ohjelmassa palataan vuoteen 2007 ja sarjaan, joka oli mullistamassa modernia mechaa genrenä. Yöohjelmatarjonnasta löytyy Hahmotunnistusvisa, jota varten osallistujien tulee kerätä 2-3 hengen joukkueet ja haastaa muut hahmotietäjät! Paneeliohjelmien puolella puolestaan korjataan sarjoja, jotka eivät täysin onnistuneet.

Nämä kaikki ohjelmat tulevat löytymään Desucon Frostbiten ohjelmakartasta eikä tässä tosiaankaan ole vielä kaikki! Pysykää kuulolla!

Senran Kagura

Senran Kaguran pehmoiset tytöt aloittavat animaatioseikkailunsa joulun jälkeen

 

Poria, tissejä, robotteja ja vähän eeppistä - miksi, miksi ei?

Natasha "Fazi" Kihlakaski 

Vuonna 2007 syntyi eräs pieni ilmiö nimeltä Tengen Toppa Gurren Lagann. Jo lähes kuuden vuoden ajan suursuosioon noussut sarja on ihastuttanut ja vihastuttanut animeskeneä ympäri maailmaa, mutta mikä siitä tekee niin hyvän ja eeppisen? Onko se edes niin hyvä? Miksi jotkut pitävät sitä suosikkianimenaan, toiset taas totaalisena pohjanoteerauksena? Tälle luennolle ovat niin rakastajat kuin vihaajatkin tervetulleita jakamaan näkemyksiään hyvän maun rajoissa, siis tervetuloa laajentamaan mielipidesfäärejänne ja kuulemaan kehittävää palautetta muilta lagaajilta.

***

Myöhäisillan hahmontunnistusvisa♪♪ 

Matias "madu" Tukiainen

Viime Desuconin kilpailun voittaja ei uskalla palata puolustamaan kunniaansa, vaan asettuu visaajan penkille ja haastaa koko conin kilpailuun. Yöllä kun mielet ovat virkeimmillään, uudet joukkueet kohtaavat toisensa ja tunnistavat animehahmoja kuvien ja äänen perusteella. Ilmoita 2-3 hengen joukkueesi la-iltaan mennessä infoon ja liity kilpailuun! Pohjalle suositellaan vähintään sataa katsottua animesarjaa ja tuoreiden sarjojen aktiivista seuraamista.

***

Ei sen näin pitänyt mennä! Rikkinäisten animein korjauspaneeli

Valtteri "Tounis" Strömsholm, Maaret "Arana" Stepanoff, Mikko "Lmmz" Lammi, Santtu "Japsu" Pajukanta

Monessa viime vuosien sarjassa olisi potentiaalia ollut vaikka mihin, mutta lopputulos jättää enemmän tai vähemmän kylmäksi. Tule kuuntelemaan, kun panelistit repivät auki viime vuosien rikkinäiset animet! Jotta paneelin anti ei jäisi vain turhaksi puhinaksi, panelistit myös kertovat oman rakentavan näkemyksensä siitä, mitä sarjassa olisi todellisuudessa pitänyt tapahtua. Panelistien ankaraan mutta rakastavaan käsittelyyn joutuvat ainakin Guilty Crown, Fate/Zero sekä No. 6. Ohjelma saattaa sisältää spoilereita.

***

Palataan viikon päästä uusiin julkistuksiin!

 

Ps. Jos sinulla on vielä pajaohjelmaideoita, kannattaa pikaisesti ottaa yhteyttä. Muutamalle olisi vielä tilaa!

Kommentit

Muuka
"Kunniavierasjulkistukset on jo tehty."
Pitäisikö tämä nyt ymmärtää siten, että frostbiteen on tulossa vain yksi kunniavieras? D :
Jakoavain
Muuka: Wakamoto on sen verran suuri nimi, että Frostbiteen ei kannata tuoda enempää kunniavieraita - he kun jäisivät Wakamoton varjoon väistämättä.
joulun veli
Onko nyt jotain rajoituksia kunniavieraan valokuvaamisen suhteen?
Heidi "Hoothoot" Päivinen
joulun veli: Kunniavieraan vierailuun liittyvistä asioista tiedotetaan myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla!
Natasha
Jos vielä pystytte, niin laittakee myös mun nimeni kohdalle nickini, eli Fazi. Jotkut tunnistaa paremmin sillä termillä : D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!