Kangasrannekkeen uhat ja mahdollisuudet

Kirjoittanut
Perho

Moikka rakkaat kävijät, lipunmyynnin vastaava tässä!

 

Ensimmäiset kesän Desuconin rannekkeet pistettiin kuoriin pitsantuoksuisissa tunnelmissa maanantai-iltana ja eteenpäin maailmalle tiistaina. Tänään on raportoitu, että ensimmäiset rannekkeet ovat löytäneet perille, ja moni onkin ilokseen huomannut uudistuksen rannekkeissamme - kangasrannekkeet ovat tehneet paluun!

 

Myös Kotetsu ja Kanna pitävät uusista hienoista rannekkeistamme.

Katsokaa nyt miten hienoja ne ovat! Myös Kotetsu ja Kanna tykkäävät :3

 

Rannekkeet kestävät siis lähestulkoon mitä vain (en kuitenkaan suosittele rikkihappoa, polttamista tai koiralle syöttämistä), mutta niissä on yksi huomionarvoinen asia, joka on muodostunut juurikin tänään ajankohtaiseksi - rannekkeet voi kiinnittää vain kerran. Kuten paperirannekkeiden liimapinta, myös kangasrannekkeiden lukko on siis kertakäyttöinen. Jos päätät siis kotona conifiiliksissäsi kokeilla ranneketta ranteeseen ja kiristää sopivan tiukalle, niin.... ÄLÄ. Rannekkeen lukkoa ei saa löysättyä, joten kun se on kerran kiinnitetty, se on ja pysyy ranteessa kunnes se leikataan pois tai kätesi laihtuu siitä ulos.

 

Siinä se nyt on. Ranteessa.

Ranteessa on. Ja pysyy. Kuvan käsi ei liity--- tai oikeastaan vähän liittyy tapaukseen.

 

Ranneke on sisäänpääsysi tapahtumaan, eli kohtele sitä hyvin ja pidä se tallessa. Älä anna sitä kaksivuotiaalle siskollesi, veljellesi, rottweilerillesi tai mustan pörssin myyjälle, äläkä ainakaan laita talteen samaan paikkaan kuin sukkasi. Eikun ihan vakavasti - laita ranneke paikkaan, josta se ei häviä tai vaurioidu, ja kun pakkaat kesäkuussa ennen matkaasi Lahteen, tarkista ainakin kuusi kertaa että ranneke on mukana :) 

 

Jos joku jo ehti tekemään niinkuin yllä olevassa kuvassa, ota nopeasti yhteyttä osoitteeseen myynti@desucon.fi. 

Kommentit

Blaze
Tästä postista saikin erinomaisen idean rannekkeen säilyttämiseen. Olkoot tuossa coniin asti: http://nyan.fi/a/miss_desucon.jpg
Sandra
Hahah ite kerkesin sen jo ranteeseen laittaa mutta onneks niin löysälle että sen sai vielä liutettua pois ;D
Quqo
Itsekkin laitoin ranteeseen äskön ja sain just ja just pois! Arvatkaapas onko käsi ny punane. Toivottavasti saan sen uudestaa laitettuu kesällä käteen :P
MsCheeryEmo
Itseasiassa olen tullut huomanneksi kun olen kokeillut. Kangas rannekkeen voi nimeomaan lukonrakenteen avulla saada kiinni ja irti aina uudestaan ja uudestaan. Hyvän kaverin tai kahden kanssa on mahollista kuljettaa yhtä taikka kahtalippua niin että coni alueella on liputtomia eikä ovilla tarkastettaessa kukaan huomaa mitään. Itse Animeconissa käydessä huomasin myös virheen siinä, että rannekken väri ei muuttunut viimevuodelta joten olisin ihan hyvin voinu mennä edellisenvuoden rannekkeella sisään koska järkkärit eivät katsoneet ovella muuta kuin sen että ranneke oli oikean värinen. Olen sitä mieltä että on paljon varmempaa käyttää paperirannekkeita sillä niitä ei voi kaverin kanssa vaihdella.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!