Taiteellista kujalla oloa

Kirjoittanut
Suiggari

Moi kaikille! Kevään pikku hiljaa koittaessa, ja näin ollen myös Desuconin lähestyessä taitaa vihdoin olla aika esittäytyä. Olen siis Desuconin uunituore taidekujavastaava Suiggari, joka vastaa kaikkiin taidekujaa koskeviin kysymyksiinne, ja tietenkin katsoo että kaikki siihen liittyvä (ilmoittautumiset, infot, itse coninaikainen kuja) sujuu kuin rasvattu! Tässä blogauksessa ajattelin käydä läpi hiukan tulevan Desuconin taidekujaan liittyviä asioita.

 Taidekujailua!

Taidekuja tulee Desuconissa noudattamaan pikkusiskocon Frostbitesta totuttua kaavaa, eli pöydän saa vain yhdelle päivälle, lauantaille tai sunnuntaille. Kumpanakin päivänä kujalla ovat siis eri myyjät ja tuotteet, ja edellisen päivän tuotteiden myyminen on porttikiellon uhalla kielletty. Ja kuten ehkä ylemmästä voi päätellä, perjantaina ei ole taidekujaa. 

Ilmoittautuminen taidekujalle avautuu 30.3 klo 18.00. Yhden taidekujapaikan hinta on 10e, mutta tämän lisäksi kujalaisilta pitää löytyä myös rannekkeet. Jos sinulla ei ole vielä ranneketta, lippujen peruutusmyynnit ovat onneksi tulossa huhtikuun puolella, joten toivosta ei kannata vielä luopua näin loppuunmyynnin jälkeenkään! Ilmoittautuminen yritetään pitää sutjakkaana sen nopean täyttymisen vuoksi, eli ilmoittautumislomakkeeseen ei tarvitse laittaa kuin paikkatoive, oma nimi ja sähköposti, muita tietoja kysellään myöhemmin.

Jos jäi kysyttävää, minuun saa yhteyttä maililla osoitteeseen suiggari@desucon.fi, tai myös kommenttia voi pistää tähän blogaukseen! 

Kommentit

AKL
Pistättekö heti twitteriin tai facebookkiin kun ilmottautuminen on avautunut?? :))
Ichi
Eli minne tarkalleen avautuu iloittautumisen linkki sitten?
wompatti
Jos on ohjelmanputäjänä vonissa, tarvitseeko erikseen rannekkeenkin?
Hoothoot
wompatti:

Ohjelmanpitäjille lähetettiin viikko sitten maili, jossa ilmoitettiin lippukäytänteistä. Ohjelmanpitäjänä olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn ja muihin etuihin.

Suiggari
AKL:
Kyllä, somessa kajahtaa heti kun ilmot aukeavat!

Ichi:
Mm. työvoimahaun tapaan linkki ilmoittautumislomakkeeseen tulee ilmoittautumisen avautumisesta kertovan uutisen yhteydessä.
moro
Aika noloa conilta, kun ei myy kujalaisille paikan lisäksi pääsylippua samalla. Hävetkää. Hyi hyi hyi.
Suiggari
Osittain morolle vastaten: Lippuasioista on vielä mahdollista neuvotella kanssani, eli jos lippua ei vielä ole, se voidaan järjestää jos osaa kohteliaasti kysyä. Loppuunmyynti kun yllätti takuulla myös monet potentiaaliset kujalaiset.
Raitokomniak
Näin taidekujaneitsyeenä kysyisin vielä sellaisia, että meinaako paikkatoive "keskellä kujaa >:3" tai "ihan nurkkaan kiitos ._." vai meinaako se jonkinlaisia pöytäkokoja? Onko kaikki pöydät ihan tasa-arvoisia? Ja jos sitä omaa roinaa on sen verran, että lisätasoja tarvitaan, voiko niitä tuoda? Voiko omasta pöydästään tehdä koristeellisen kojunnäköisen vai ajatellaanko tätä tukkeena tai conikävijöiden silmänrasitteena? :D
Suiggari
Raitokomniak:

Paikkatoiveella meinataan ihan konkreettisesti sitä, että saa valita oman paikkansa kujalla kujakartasta ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki pöydät ovat samankokoisia ja tasa-arvoisia. On mahdollista tuoda esimerkiksi isompia telineitä joitain töitä varten, mutta niistä pitää keskustella kanssani etukäteen.

Omaa pöytää saa, ja on suorastaan suositeltavaa koristella! Koristeltu pöytä erottuu piristävästi, ja houkuttelee katsomaan tarjontaa lähempääkin. Pöytää saa koristella haluamallaan tavalla, ja esim. pöytäliina siistii vaikutelmaa kummasti.
endless
Jos haluaa jakaa kaverinsa kanssa yhden pöydän pitääkö meidän täyttää yksi ilmoittautumislomake vai kaksi jossa ilmoittaisimme jakavamme pöydän? Viime hetken kysymyksiä, anteeksi jos tulee liian myöhässä xD
Suiggari
endless: Erittäin myöhäinen vastaus, mutta täytätte yhden ilmoittautumislomakkeen! Ilmoittautuminen kun toimii systeemillä 1 ilmoittautuminen = yksi pöytä taidekujalla.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!