Piristystä harmaaseen kevääseen

Kirjoittanut
Hoothoot

Desucon on jo parin kuukauden päästä ja valmistelut etenevät kovalla vauhdilla. Ohjelmanpitäjät puurtavat luentojensa kimpuissa, cosplaysta innostuneet ompelevat pukujaan ja taidekujalle päässeet piirtävät ja luovat täyttä vauhtia. Con pitää monet kiireisinä! Vaikka kevätsää ei kutsukaan vielä ulkoilemaan, on animekuvissa onneksi kesätunnelmaa.

Lulu ja Suzaku.

 

Seiba

 

uimapoju

 

Genshiken

Visuaalisen viihdykkeen jälkeen on hyvä palata asiaan eli olkaa hyvä:

Desuconin ohjelmakartta

Tässä ei kuitenkaan ole vielä aivan kaikki! Esimerkiksi kunniavierasohjelman aikataulut selviävät myöhemmin, animehuone valmistuu hiljalleen, miittiaikojen varaaminen on pian mahdollista ja pajaohjelmien ilmoittautumiset avataan toukokuussa. Ohjemanostoja tehdään myös jatkossa, jotta kaikki kävijät varmasti löytävät mieleistään tekemistä viidennestä Desuconista! Pysykää siis kuulolla! 

Ps. Mikä ohjelma kiinnostaa eniten? Mitä on aivan pakko päästä katsomaan?

Kommentit

budeuleonkiseu
onko karaokea ollenkaan?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!